Ето ме мен отново по същия въпрос. Така и не намерих кой да ми направи елективен хороскоп. Затова си поръчах прогресия,но понеже е компютърен анализ така и не ми казва какво аджеба се случва. Накратко така и не издадох сама книгата ,а на 4 март точно преди страта на ретро меркурии я пуснах на агенти. Дават ми 3 месеца за отговор, мисля след 25 март да пусна на още.Вчера обаче се свърза с мен една издателска къща с интерес към книгата ми и в последствие разбрах,че са измамници или по точно че имат порочни практики които са в ущърб на писателя. От начало така се зарадвах а после като видях за практиките им и направо се почувствах изкормена. Много неприятно. Повече отвсякога имам нужда от съвет и надежда, и все я търся в астрологията. Книгата ми се преведе и редактира на английски, сюжета е динамичен и засяга проблем който касае много жени по света,а именно изнасилванията. Вярвам,че книгата ми има потенциал,защото освен всичко предлага решения за проблема. Но имам нужда от малко кураж,от малко поглед в бъдещето. Моля ви погледнете пак, все пак мина много време от както пуснах темата и никой не стигна по далеч от март месец в прогнозите си. Ще кача моята карта а също ще кача карта на готовата книга в английски варянт, защото реално в момента я представям на английски в Англия и търся пазар тук, тази карта е с различна дата на раждане от картата която бях качила преди като рожденна на книгата, защото съответно превода и редакцията отнеха време и то цели 6м. Моля който има желание да даде някакво инфо,какво да очаквам и тази вяра коята имам,че нещата наистина ще се случат дали е основателна или напразна.