Добре, а нещо за Вертекс, Виа Комбуста( зоната от 15° Везни до 15°Скорпион при мен е доста натоварена)?
[/size]Времето е пари,а аз имам много свободно време,вероятно затова се включвам най-много. :012:
За изгореният път,или виа комбуста има нещо гнило там.В хорарната астрология се отнася по скоро за асц. ако попада там и най-вече за Луната,която е показател за емоционалното състояние на човекът,който задава въпрос,а в знак скорпион Тя е в падение и е показател за тревожност и угнетеност в момента на питането.Според Фроули,ако Луната е в началото на пътя,или 13* везни,неприятните емоции предстоят.Виа Комбуста се свързва с древните ритуали за учистване ,свързани с менстр.цикъл при жените.Луната като женски принцип в знак везни стои опозиция на знак овен,в който екзалтира Слънцето -мъжки принцип.Може да е свързано и с някои неподвижни звезди намиращи се в тази зона.
Твоето питане за позиция на планети в натала ме провокира да огледам "моите хора"база данни,които познавам и имам наблюдения върху живота им.Имам племенник с Венера у1,у8 дом в 15*везни и скорпионска Луна.Положението до сега не е цветущо в нито един аспект,той е на 14г.
В картата на моя мъж Юпитер е у4 дом,тоест бащата.Юпитер е в 11 му дом,скорпион-7*,или 8 дом на бащата.Бащата продаде къщата си и го лиши от наследство.Моят мъж направи това със собственият си имот(4 дом),лиши себе си и го прехвърли изцяло на мен.Все едно е бездомник,въпреки всички усилия,които е вложил за да гради.Има още време,така че не съм сигурна какво ще е крайното проявление на планетата,която се намира там.Има и други неща,но не мога да споделя повече от това публично.Не съм сигурна дали е заради Виа Комбуста точно.