При мен се случва на К 6.Чудеса не очаквам, очаквам само да оздравея, че ми писна да съм като парцал. Мин година по това време бях с тежка ушна инфекция, явно ми е някакъв критичен период ингреса на Слънцето в 6-ти.Малко пари очаквам от вече свършена работа.
И при мен е на К6 и аз искам да се чувствам с повече енергия и да видим до кога ще пия антидепресантите... Чакам с нетърпение да влезе в 7-ми дом, че имам планове за собствен бизнес, защото имам някакво развитие в тази насока.
Фортунадес,к6 ти е във везни.Нали четеш,защо пишеш нещо,което не е истина.Когато се казва К,означава,че е на самият връх на дома,тоест, ти имаш асц.в 13 * близнаци,значи к1 е на 13* в близнаци.К6 ти е 27* везни.То и по-добре,че не е на к6.
Сафо, поправих се. Днес не ми е ден, съжалявам.Везни ми е интерсептиран знак; К6 ми е Скорпион 5°13'57''
Утре, Слънце и Юпитер уверено започват нов цикъл на 3* 56' Стрелец, ангажирайки всеки, който е готов да търси нови хоризонти, перспективи, за да подобри желана (посочена в периода) от него житейска ситуация.
съвпадат с моето прогресно Слънце и с това на малката ми дъщеря Съвпадът Слънце/Юпитере утре в 8ч. 32' и се случва в знака на Юпитер- Стрелец, а в този знак са имали съвпад през 95г. последно. Тогава се е случил на 18 декември в 27-ми градус на Стрелец.