Автор Тема: Цикъл Слънце-Юпитер, (да ) вярваме ли в чудеса  (Прочетена 51076 пъти)

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 283
Re: Цикъл Слънце-Юпитер, (да ) вярваме ли в чудеса
« Отговор #105 -: Юли 28, 2025, 06:36:12 am »
Всъщност Слънцето е малефично по природа в индийската система и аз съм забелязал такова влияние да се осъществява и в западната астрология.

Например жени със Слънце в 7ми дом имат проблеми с връзките,а мъже със Слънце в 5ти или У5-с децата,повечето нямат такива...

Така че не разчитайте на това,че и двамцата са особено положителни  ::)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12900
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #106 -: Юли 28, 2025, 09:42:25 am »
Всъщност Слънцето е малефично по природа в индийската система и аз съм забелязал такова влияние да се осъществява и в западната астрология.

Така че не разчитайте на това,че и двамцата са особено положителни  ::)

+1

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #107 -: Юли 28, 2025, 10:00:23 am »
Тъй като темата е за Слънце/Юпитер. Слънцето знае, че е чудесно, а Юпитер му дава вярата, че е така. И двамата са добротворци. Следователно, каквото и да се случва при разгръщането на цикъла, в крайна сметка е полезно/за добро, след съответните настройки и разширение на светогледа.

Юпитер е добротворец, защото е умерен в своята природа, топъл и влажен. Слънцето - не, защото е горещо и сухо. Как ще се разгърне цикълът им  зависи от много фактори, които не се виждат на екрана на компютъра, а чрез наблюдение. Тази година Юпитер се появи в компанията, и на Венера, но и на Сатурн, така че настройките и разширението на светогледа нямат нищо общо. Юпитер не дава нищо на Слънцето, Слънцето "дава" в различните фази от цикъла им. Сега е затоплил Юпитер и му позволява да разширява, уверява, да търси перспектива, плодовит, чрез него натива и колкото повече се отдалечава от Слънцето, толкова по-ясна ще е визията за бъдеще в съответните сфери и това до ретро фазата му. След кулминацията Юпитер вече е нощен, по-малко активен, с повече влага и  ориентиран към "земното", "материалното". Знакът показва, дали условията подкрепят природата му или дали очакваното по него ще се случва по-леко или трудно.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #108 -: Юли 29, 2025, 05:37:49 pm »
Как да не се разширява светогледа  :), вече се настройвам да гледам на Слънцето като малефик, а на Юпитер като ялов/ в случая/.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8020
« Отговор #109 -: Юли 29, 2025, 07:33:06 pm »
crezylady,чудесно чувство за хумор! 8)

Рени

• Hero Member
« Отговор #110 -: Август 05, 2025, 09:58:51 am »
Всеки може да разполага с информацията според разбирането си за нея.  :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #111 -: Октомври 14, 2025, 07:09:06 am »
Слънце растящ квадрат Юпитер на 17.10.25г.-24*Везни/Рак.Дали слуховете са верни?Кой ще абдикира,предстои да разберем.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #112 -: Октомври 19, 2025, 08:37:52 am »
Слънце растящ квадрат Юпитер на 17.10.25г.-24*Везни/Рак.Дали слуховете са верни?Кой ще абдикира,предстои да разберем.
Британският принц Андрю се отказа от титлата си Херцог на Йорк.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14079
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #113 -: Октомври 21, 2025, 02:27:44 am »
Британският принц Андрю се отказа от титлата си Херцог на Йорк.
А нашето Слънце, резидента, се отказа от служебния автомобил и подкара шкодата на жена си  :) Пенсиите с пресъхнали кладенци се подмокриха от възхита, цял ден чета коментари от рода на "президента на народа"  :-[ А че преди него и след него са автомобилите на НСО не се споменава във видеото, че хората на тротоара са проверени и са под наблюдение също не споменават. Никога няма да се оправим, прост народ-слаба държава!

Рени

• Hero Member
« Отговор #114 -: Октомври 21, 2025, 07:05:58 pm »
 Добър период за начало на пътешествия, премествания, смяна на месторабота, особено ако Слънце и/или Юпитер са хронократори.
Да сме възприемчиви към красивото, към подкрепа, морал, етика, толератни към различните и различното. Колкото по- навреме сме си направили заявка за бъдещето си, толкова повече шансове за успех ще имаме при кулминацията. Това е и периодът, в който е добре се съобразим със скоростта на Юпитер, която вече намалява значително защото се подготвя за ретро периода си. Новолунието във Везни ще ускори някои планове за бъдещето преди да са узрели, вероятност за фаул старт, отказ.