https://www.zodiacsignastrology.org/birth-chart/mohammed/- източник
Лично аз ползвах картата в астро ком,там асц излиза няколко градуса напред.
Пророк Мохамед
При него прави впечатление силно натоварените възли-имал е какво да отдава на духовно ниво и какво да заземява на материално, в домовете на знанията.Юпитер съвпад Сатурн отделно показва човек с някаква мисия на този свят,тук лунните възли само я подсилват,което го прави не само задача на личността,но и на душата,което със сигурност означава че каквото и да предаде на земен план,то няма да е нещо светско и преходно.
Слънце секстил Плутон показва някой,който може да влияе на масата.Това,че Плутон е в 1ви дом показва някой с много силна енергия,такива които променят нещата в заобикалящата ги среда по много начини.Плутон е и един от упр на ЮЛВ,а това поставен в 1ви дом показва,че неговата роля в света е да отдаде готовите опитности по натрупаното по ЮЛВ,а там са обществените планети Юпитер и Сатурн.Вторият упр на ЮЛВ-Марс показва,че той ще има лесен достъп до това което носи и че дори ако просто се остави на течението,пак ще си свърши работата и ще стигне там на където е насочена душата му.Секстила Марс/Венера показва и че той успешно ще си балансира двата възела и че ще има възможности да изрази техният потенциал.
Защо точно Архангел?Лично аз смятам всичко безплътни същности или които не са с човешко тяло да ги причислявам към Нептун (починалите души отпадат).Според съвременната астрология по Нептун са и обсебванията,но това е отделна тема,което разбира се показва че по Нептун не са само духовните същности в смисъл на такива с високо съзнание.Но да гледаме картата,защото тя отразява родения и защо с него се случват определени работи-дали защото Нептун е в 3ти дом, което може да даде послания от духовни същества или защото е в съвпад със СЛВ-така че задачата му е да развие всичко по Нептун,то виждаме и Венера като естествен управител на връзките да е в съвпад с Нептун,което буквално може да се тълкува като връзка с безплътни същества или такива от духовните светове,според мен е сбора от всичко.
Вестта съвпад Меркурий показва някой с много концентриран ум,за който словото и писането могат да се превърнат в някаква духовна работа или поне,че твърдо ще следва идеите които получава.Това,че е във 2ри дом показва,че ценностната му система ще е силно повлияна от това което чете или чува,въобще от словото във всичките му форми.Тук имаме и Меркурий и Слънце в знак на пионерството,което мисля че той изразява на някакво равнище-разбира се не казвам да ги гледаме отделно,а като свързани с цялата карта.
И тъй-какво имаме за периода,когато е започнал да контактува с Архангел Гавриил:
Транзит
Нептун квадрат Венера Възли- считам го за аспект на отварянето и отключване на СЛВ,най простото тълкуване на всеки квадрат е действие,активност и до някъде борба
Нептун съвпад ДСЦ-ето това смятам за верен показател,че Нептун е сигнификатор и на по-висшите, безплътни и всички същности,които не са хора.Сега дали наистина е бил архангел или не няма как да сме сигурни,но поне астрологията и в частност личният опит на тази личност с неговата карта доказва това,че е имал връзка с нещо безплътно.
Уран съвпад Марс 3 гр
СЛВ съвпад Меркурий- тук възела привежда Меркурий да се изрази материално и осезаемо
Сатурн съвпад Плутон-тук смятам,че Сатурн му е помогнал да изрази материално енергията на ЮЛВ и отделно показва период на вътрешна промяна до колкото е в 1ви дом.Според мен силата на Сатурн е в това да изкарва нещата на бял свят,да станат видими,да придобият форма.
Прогресии Марс съвпад Луна Луна съвпад К12
Дирекции
Меркурий съвпад Венера-тази дирекция е силна,защото Венера упр СЛВ-той е започнал да си изпълнява задачата в този живот,това което е нова опитност за тази душа,а тъй като Меркурий е активатора това показва,че канала е ума,а инструментите са словото и писането.
Марс квадрат Възли-това показва работа по възлите и по всичко с което се свързват и двата възела едновременно,показва и много работа за вършене,за него това явно е било началото.Марс му управлява Меркурий,Слънце и ЮЛВ,което явно ги издига на съзнателно равнище така че умът му, аза му-това което е предопределен да бъде указано от Слънцето и това което носи като багаж от миналото му и носи някакво духовно освобождаване (ЮЛВ) се активира от външна сила заради 7ми дом/ДСЦ където попада Марс.