Точно срещу Венерата ми, в 4д, да речем, че е относително близо до IC-MC.
Съществото ми не се побира в тялото ми тези дни. Преливам от любов, но нямам обект, към когото да я насоча. Лъвското IC и водолейската Венера пак си пеят старата песен, че съм недостойна за обичане, че никой никога няма да ме обича, etc.
Случи ми се и нещо странно (но не знам дали не е плод на дефицита ми на любов). Слушах едни момчета как свирят (нещо ме накара да отида там, нямаше логическа причина, план) и едното (което виждам за първи път) ми остана в главата. (Честно казано, реших, че подсъзнателно съм решила, че е подходящ обект, макар и въображаем, колкото да си подхраня/насоча мечтанието, докато премине този емоционален прозорец). Оказа се, че е свалял приятелка и нейна позната и като цяло не е добра новина, но си го сънувах няколко дни, има нещо странно в него, интересен ми е, загадка (а това е рядкост), мисля си дали имаме някакви кармични натрупвания. Носи името на човек от миналото ми, заради когото много страдах, рядко име, което чух и на някаква реклама вчера. Излезе и в някакви общи Таро гледания в Youtube, които си пуснах просто ей така. Та, все едно, днес видях, че е обвързан, та ще ми трябва нов обект:Д Дори не знам защо го пиша това тук, да речем, че е за протокола и по темата.
С 2 думи – обича ми се и се чувствам ужасно самотна.
//а,о, и остарях с 1 година преди седмица, това не ми помогна за настроението:Д