Много ми е интересно колко от експертите тук по въпроса: "Какво е журналистиката днес и какво трябва да бъде" са работили като журналисти, къде, кога и колко време...Наистина, забелязала съм, че колкото по-малко някои хора разбират от нещо и толкова по-компетентно и самоуверено се изказват...
Между другото някои професии като че ли олекнаха, защото като че ли всеки втори се бута да е водещ на предаване, певец или артист.
Боже, Бареков не само бил журналист, ами и кадърен… "имаме новина, главният секретар току-що съобщи в студиото ни, че днес ще си бръкне в носа!"
Той може да е бил много нахален, но никога не е бил безпристрастен и това не го прави журналист. Журналисти в днешно време няма. А Бареков още преди години беше синоним на "поръчкова журналистика".
Говорех за периода 2003-2010, когато беше водещ на сутрешния блок на бтв.Сигурно някои не са го гледали един път тогава, но изказват мнение- сеир да има. То и Сидеров е журналист по образование и успешно практикуваше тази професия, а после стана клоун.
Каква е целта на ухилените човечета !?
По-умно заглавие на статия не бях чела, честно. Поредният журналистически бисер :012:На пръв прочит какво да си помисли човек :017: