Хепи :38:
Аз нямам против да се смее някой на гърба ми. Обичам да се забавлявам, както и хората около мен да се забавляват, не съм обидчива. :38:
Аз съм много падаща. Все летя в някоя посока. Лятото съм по-зле и от децата - ожулени колена имам почти винаги.
Винаги съм паднала, не си гледам често в краката, все се рея някъде. Според моето овненце основната причина за паданията се е скрила в ходилата ми. Той бил стабилен, защото има плавници. А аз с малките си крака съм била нестабилна.
Имах много хубава вечер. И прибиране почти сутринта. А баща ми се оказва тъст за пример. Чакал до 4 сутринта в притеснения. Къде сме малки деца. И се успокоил, когато чул колко шумно се прибираме - с кикот.
Той също е голям шегаджия, все пак е огнено слънце, въздушна луна.
Прилежно ни изчака да се наспим, почука на вратата и по обяд внесе табличка с кафе и хапче за глава с думите - Зетко, зетко, кой друг ще ти носи кафето в леглото. :85: С мляко или сметана ще си пиеш кафето?
Това с традиционните обръщения е заигравка в наш дом. Ние не сме традиционалисти и обикновено ги ползваме единствено за шега.
Шегите са хубаво нещо.