Искам да ви кажа, че въпреки натякванията, че съм още малка, вече двама от колегите ми ми имат много повече доверие, а и ме познават от няколко месеца. Няма да кажа, че съм в потрес, от това, че всичките са политически подлоги, ама е жалко да се биеш в гърдите, че си великият журналист, а като човек да си боклук. И аз не харесвам БСП, ама отразявам винаги техните събития, както и на ГЕРБ брифингите.
Знам, че понякога се изказвам твърде консервативно и крайно, но за мен е изключително срамно да нямаш ценности и да отразяваш новини, които са удобни на партията. Аре стига! Това е супер жалко и недостойно. Един журналист трябва да е безпристрастен и коректно да поднася информацията на хората. И после пак ще има подмятания: "Малка си, още нищо не си видяла." Малка съм ама поне имам ценности и не ме е срам от себе си! Не искам да бъда като тях, ако ще да си направя живота труден. Важното е човек да си запази честа и достойнството, пък те нека продължават да са подлоги и лицемери!
Сори за избухването, ама наистина днес ми дойде в повече журналистическата простотия.