Акрукс, в не съм имала за цел да ти налагам моето мнение, нито да те засягам по някакъв начин, ако е така ме извини.
Мисълта ми беше в съвсем друга посока, че плащаме за абсурди и няма значение от кой колко са взели.
Ок, искали са да направят платформа и да пооткраднат, но прекаляват с наглостта си. Да я бяха направили поне толкова качествено, че да замаже очите на хората и да си кажат:
- Това е качествено изработено, напълно функционално, отговаря на всички стандарти и ще бъде полезно за хората. Да, струва си 2 000 000евро, които са ни похарчили.
Ако го бяха направили щеше да им струва реално да кажем 20 000, пак им остават 1 980 000. Да, ама не, решили са, че сме абсолютни идиоти и защо да се напрягат излишно.
Реална цена 3лв. на месец за споделен хостинг (пък се и хвалят, че имат сървър), щото това ''чудо'' е правено от секретарката в обедната почивка (чистачката може да е помогнала за дизайна), освен ако аз нищо не разбирам и това е някаква нова тенденция от бъдещето в уеб технологиите :017:
Връзката с паметника беше, че за същия се е похарчила подобаваща сума (фондация дарила парите тра-ла-ла). Колкото до това
направена от "свой човек" с цел усвояване на средства и отчитане на дейност...
, можем да поспорим, но не виждам смисъл. Достатъчно е да се провери кой е в комисията и кой е г-н Хайтов. Естетичната и стойност, също няма да коментирам в момента. Както каза, всеки има право на мнение, аз изразих своето, съжалявам, ако си решила че се опитвам да ти го натрапя.