Не само вит.Д, в нищо не може да е сигурен човек,когато е пипано от други хора,,бизнесмени,, .Витамините все по-вече са синтетични,смес от равни количества ляво и дясновъртящи изомери,докато естествения вит.С например е само ляво въртящ.Какво правят излишните дясновъртящи молекули в организма?Според мен нарушават баланса ,принципно е възможно да блокират действието на Лявовъртящите,като блокират ключалката за тях в клетката,някои десни все пак могат да изпълняват само част от различни функции на левите,тези функции се преекспонират За връзка на авитаминоза Д с бирено коремче ми хрумна,понеже при прасета корема увисва,а хората засегнати от това са подобни-телевизионни картофи,не показващи се на Слънце,дори с добавка на вит Д2,за да стане активен Д3 трябват 15-30 мин на Слънце дневно/зависи каква повърхност и на какво Слънце/,а това го няма .Познавам човек,който се знимава с изследвания и знам как се модулират параметрите на изследванията-изследва нещата за които му се плаща,просто за това,което не ги устройва не се плаща,а и скъпата апаратура/електронен микроскоп/ е тяхна .