Не знам точно, а и на мен ми е важно. Трябва да пусна ректификация, защото при мен 5-10 мин прави разлика дали Слънцето е откъм 12 или откъм 1-ви
Един медиен астролог ми е правил ректи-, ама аз не му вярвам много, защото като си бях поръчала хороскоп от него, все едно беше търсил информация в Гугъл.
По принцип правя впечатление на хората, особено на работа или като става дума за нещо сериозно (учене, университет, конкурентна среда), съвпад на Слънце с асцендент помага, ама някой път съм голяма смотла, мисля, че ако си направя ректификация ще изляза 12-домна. Хич не мога да се отстоявам.
Между другото, благодаря много за въпросите и за интереса ти към моята карта :58:
Юпитер прави ли твърд аспект със Сатурн у8, с Марс ? Сатурн ми е у8, да, с Юпитер не се виждат - Сатурн е в Риби, Юпи е във Везни, има 5 гр орбис, така че няма куинкокс. Юпи и с Марс не се вижда, Марсът е в Дева. Затова пък Сатурнът мачка Марс, ама това е друг въпрос.
Луната ли е водещо Светило или Слънце, аспекти към АСЦ и т.н. - Това не знам, Луната ми управлява асцендента но е в падение в Скорпи, в 5-ти дом, обаче пък е в съвпад с Локус Фортуна... Според мен тя ме управлява
"Нещастни" домове се водят 6,8,12 и част от 7. Първите три не виждат АСЦ, в 7 ми са и явните врагове. 6-ти дом непосредствено след залеза на Слънцето, започва да губи своите сили, виталитет, 12 ти дом непосредствено преди изгрева на Слънцето, тепърва ще събира сили. Това не означава, че няма какво да се прави по тях и че всичко в тези сфери е 'мяу".
Много благодаря за информацията, аз знаех че са 6-ти и 12-ти пак по повод това, че не виждат асцендента, но и се свързват с болести, врагове и т.н. Аз знаех, че по 6-ти и 12-ти са врагове - едните открити, другите скрити