Сафо, нямам тежки планети около оста 1/7. Нептун е доста преди ДЦ. Дирекции – Д Луна квадрат Плутон, Д МЦ куинконс Венера, Уран, Д Юпитер и Д Сатурн са в разходящ тригон към ДЦ. Точно когато Д Юпитер и Сатурн бяха сходящи към оста 1/7 осъзнах какво искам, освен това бях и в период на Юпитер с подпериод Сатурн.
Рени, времевия ми управител до ноември 2019 беше Марс, сега е Венера. Иначе влязох вече в главен период на Марс, а той няма нищо общо с тези въпроси. Меркурий изобщо не е активиран нито от затъмнения, нито от дирекиции или тежки планети. Всъщност тр Нептун е разходящ тригон с него, но той носи само заблуди, не и раздяла. Юпитер единствено транзитите на Сатурн и Плутон го ръчкаха заедно със затъмненията, но не е активиран с дирекция. По натал единствено Сатурн – Юпитер имат връзка тригон, Сатурн е най– ниската точка, Юпитер – най– високо в картата, западни са, Юпитер не е добре поставен по дом и е ретро. Картата е нощна. Слънцето ми е неаспектирано, Меркурий е източен. Направо ще кача карта да е по– нагледно.
Акрукс, точно от това, което пишеш се опасявах – щом Плутон не разчиства, значи не е ненужно. А аз така копнея за свобода, но явно проклетника Нептун ми е хвърлил було на очите. Тъкмо ще ме отпусне тригона му към Меркурий и ще застане около ДЦ. Между другото освен всичко това, забелязах че след ингреса на прогр Луна във Водолей, желанието ми за лична свобода стана огромно и може би това ме ръководи основно от тогава.
Благодаря ви много за коментарите! Бях се вторачила само около транзита на Сатурн, Плутон и нищо друго не виждах