Ами, тежка е картата на момчето, малко емпатия никога не е излишна.
Овнешката енергия стои груба/агресивна и безчувствена, дори да го няма за цел, по-чувствителните хора не я понасят (причислявам и себе си в тези скоби:Д). Човекът видимо е угнетен, а агресията му е скорпионска, но ти си продължила да му набиваш канчето и да го унижаваш (за което знаеш, че му е болна тема, и така го предизвикваш), вместо да приключиш с две нормални изречения и блокиране. Изборът е твой, Марсова ми е тази комуникация на мен.
Съжалявам, че те е нападнал и те столква и тормози, но си доста на "ти" с астрологията, предполагам, знаеш и своите недостатъци, защо просто не си направиш своите заключения от интеракцията и не продължиш нататък? //в крайна сметка, всички сме тук(на Земята), за да учим уроци и да работим върху себе си
//ето, например, във форума пише мой бивш близък човек с нарцистично личностно разстройство, но не мисля, че е моя работа да разобличавам когото и да било, хората имат нужда да се представят за каквито намерят за добре, АЦ/МЦ, знаем, това е част от механизмите за справяне с действителността и себе си. всички сме хора, а когато познаваш и астрологията, проявата на човечност някак си се подразбира. (поне за мен)