Добре, като са толкова свети и любвеобилни и в помощ на хората- архангели, ангели и други там подобни, що не подшушнат на светая светих да пусне кипенците тия дни, а храмовете са пълни с хора, които им целуват ръцете и лапат нафорите ... ЗА ЗДРАВЕ ?!
Много добър въпрос... защото всякаква директна интервенция е грубо налагане на воля, което е изключено. Само нисшите духове работят със страх и налагане на собствената им воля(Сатурн), при ангелските йерархии всичко е по собствено желание, никой не задължават с нищо и на никой с нищо не пречат, винаги са готови да помагат и се състезават кой ще откликне пръв.
Оставят хората сами да се спънат за да се поучат от грешките си. Синът ми е на 1 годинка и се учи да ходи, но понякога го оставям да падне леко, за да се научи, защото ако всеки път го хващам преди да е паднал до никъде няма да стигне. Има си едни граници, винаги разчита на мен, но съм го оставил сам. Вярвам, че е същото и в по-глобален мащаб.
Избрана е България, защото сме под Сатурн, и сме най-твърдоглавото племе, най-трудно можеш да убедиш един българин с коремчето, ракийката и кюфтаците на масата, че съществува и един по-фин, чист свят. Едно време поради същата причина е бил избран еврейският народ, но не са успяли да приложат учението, което им е било дадено и до ден днешен носят кармичните последици. Познавам такива хора и винаги съм се чудил какво толкова им е, тези евреи които познавам са готини хора, дори не са богати, а даже бедни... и винаги съм се чудил "добре бе, какво им е толкова", и стигам до извода, че отношението им към Христос им се връща кармично, като отношение към техният народ.
Сега ние носим същото бреме и ако не се справим да предадем учението за Любовта, това не е нова религия или някоя малоумна секта, ако не се справим ще понесем същата карма. Всичко е показано пред света, всичко е видимо за всеки, за разлика от черната ложа където нещата са скрити, познават се по разни знаци и се мислят за всемогъщи... говоря, защото познавам такива хора.
"
Ето вече двадесет години в България приказват против мене и ме подозират в какво ли не.Не само с мен е така.
Мъчно може нечистият да види чисто нещо в човека.
Казвам; това сте вие, които виждате вашето зло.
Аз във всички хора виждам доброто, виждам своето добро."