Ще помоля Papy да ми изтрие регистрацията и благодаря предварително. Не е прищявка, нито лиготия.Предпочитам да нямам регистрация. Като се отделям от нещо обичам да окончателно и докрай.
Точно от този бутон го правя и се получава така.Пиша от телефон, сам си променя думите , но ще си оставям постовете вече както са.
Цитат на: Корея в Септември 02, 2020, 09:33:45 amТочно от този бутон го правя и се получава така.Пиша от телефон, сам си променя думите , но ще си оставям постовете вече както са. на мен ми излизат йероглифи само като редактирам от иконката отдолу, лист с моливче, на която излиза надпис "редактирай публикацията" като мина с мишката,
Съществува ли все още астрологичният форум astra.la ?
Цитат на: Рени в Март 05, 2021, 02:58:34 pmСъществува ли все още астрологичният форум astra.la ? Ами ние какви сме тук -в огледалният свят? Не Pени, тук е lala.la , а аз съм черният Кон, ти си червената царица и си от друга игра
Цитат на: Рени в Март 05, 2021, 02:58:34 pmСъществува ли все още астрологичният форум astra.la ? Какво искаш да кажеш, Рени?