Близко до ума е, че ако искаха да ни чипират с ваксини, отдавна щяха да са го направили - с ваксина против СПИН.
Уран у8 в 1ви дом,не е много добре.
Какво в хороскопа е свързано с морала ;? има ли такова, струва ми се, че този човек искрено вярва, че прави добро... което на практика е зло. Ще погледна по-подробно картата.
Цитат на: Terry в Април 14, 2020, 01:39:34 pmБлизко до ума е, че ако искаха да ни чипират с ваксини, отдавна щяха да са го направили - с ваксина против СПИН.Тогава през 80-те и 90-те имало ли е вече чипове?
Цитат на: Veselin в Април 15, 2020, 02:59:26 pmЦитат на: Terry в Април 14, 2020, 01:39:34 pmБлизко до ума е, че ако искаха да ни чипират с ваксини, отдавна щяха да са го направили - с ваксина против СПИН.Тогава през 80-те и 90-те имало ли е вече чипове?Що след 2000 да не би да намериха лечение? Поддържащи лекарства само...
Какво в хороскопа е свързано с морала ;?
Откъде иначе е сигурно, че 10:00 РМ му е точния час на раждане? Такъв кръгъл час не ми се струва много точен.
Цитат на: Veselin в Април 15, 2020, 06:47:39 pmОткъде иначе е сигурно, че 10:00 РМ му е точния час на раждане? Такъв кръгъл час не ми се струва много точен.Трудно намирам злодейски аспекти в тази карта, ще пробвам да придвижа напред-назад минутите, може да изскочи нещо.
Всеки човек може да бъде и добър, и злодей в определени ситуации. Всичко е субективно. Затова, не мисля, че има и аспекти, които биха могли да се определят като "злодейски".