Автор Тема: Познайте зодията  (Прочетена 26299 пъти)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1234
Re: Познайте зодията
« Отговор #90 -: Април 21, 2020, 10:05:49 am »
За бащата на Сафо, Козирог и Риби с хлътнали бузи като Исус Христос, сух, кокалест по Сатурн.
Мама Риби и Телец.
Мисля, че земята и водата ги обединяват.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7614
« Отговор #91 -: Април 21, 2020, 11:15:23 am »
Тагетес, Люба, двамата ми родители са дева. Баща ми има Слънце, Меркурий и Венера в съвпад. Майка е с почти всичко в дева-Слънце,Луна,венера,меркурий,сатурн.
Баща ми има Луна в козирог, Сатурн в лъв на МС. Асц. Скорпион, Марс  в рак точен квадрат Нептун. Юпитер е в 1ви дом скорпион. Мама е асц стрелец, юпитер в риби. Да, водата ги обединява и земята.
Всъщност и двамата сте много точни.

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #92 -: Април 22, 2020, 03:00:18 pm »
Не са много позналите.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #93 -: Април 22, 2020, 11:50:56 pm »
защо предимно курвета в тази тема?
//страшно лош вкус (ми) оставят

едит:
//romantica, контролирайте се, де:Д аз разпознах Фантагиро и пасувах в играта
« Последна редакция: Април 23, 2020, 12:12:14 am от art7ess »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1920
« Отговор #94 -: Април 22, 2020, 11:58:30 pm »
Авторката на темата явно има предпочитания към блондинки ;D

Аз не виждам смисъл да се слагат картинки на известни личности, защото при кликване да се търси изображението с гугъл веднага излиза името на човека и т.н.
« Последна редакция: Април 23, 2020, 12:00:04 am от romantica »

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #95 -: Април 23, 2020, 12:14:51 am »
Още в началото написах какво ми е мнението по темата и все по-разочаровани ще има. Дайте карти с точен час и по тях да се учим, не по снимки. Самото заглавие е подигравка за астрологията, това е като извадено от жълт вестник. Колко е навързано всичко в една карта няма как да се види по една, две снимки. Смешна история.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Om

• Sr. Member
« Отговор #96 -: Април 23, 2020, 01:31:58 am »
и все по-разочаровани ще има.

Горкичките разочаровани!

Дайте карти с точен час и по тях да се учим, не по снимки.

Така всеки знае. Да му дадат наготово. Друго си е да докажеш знанията си и личните си наблюдения.

Колко е навързано всичко в една карта няма как да се види по една, две снимки.

Това, че ти не можеш да видиш не означава, че и другите не могат.

Om

• Sr. Member
« Отговор #97 -: Април 23, 2020, 01:34:02 am »
Мисля, че доста жени в тази тема завиждат на невероятната красота на жените, чиито снимки са публикувани. Те не са някакви обикновени селянки, както повечето, които се показват в днешно време. Те са наистина красиви и женствени и в лице и в тяло.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #98 -: Април 23, 2020, 02:03:57 am »
Основната ти цел е да създаваш интриги ли е?
За астрология от тази тема нищо не научих. Сега дай събирателно от тези карти и женската красота обосновано астрологично. Не мисля, че някой е казал че са грозни, че да завижда. На мен лично ми е най-симпатична една(Фантагиро), другите като че ли и да ги видя отново няма да позная. За мен всяка жена си има чар, но някои са наистина по-обаятелни и запомнящи се.
Жените през 50-те и 60-те и на мен повече ми харсват. Стил и класа. То и мъжете не са си скубали веждите тогава.  ;D
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Om

• Sr. Member
« Отговор #99 -: Април 23, 2020, 02:12:38 am »
Сега дай събирателно от тези карти и женската красота обосновано астрологично.

Това се очаква и ти да го дадеш.

Според мен при всички тях си личи Луната. Знакът на Луната или това, че е най-издигнатата планета си личи.

Люба

• Hero Member
« Отговор #100 -: Април 23, 2020, 02:23:23 am »
Мисля, че доста жени в тази тема завиждат на невероятната красота на жените, чиито снимки са публикувани. Те не са някакви обикновени селянки, както повечето, които се показват в днешно време. Те са наистина красиви и женствени и в лице и в тяло.

;D Е, не, това не е сериозно. Можеш да завиждаш на други жени, ако ги виждаш (невероятно) красиви, но за това те трябва да кликват на твоя натал. Това, че ти имаш слабост към ретро водни блондинки със сатурнов акцент, няма как да отговаря на всеки критерий за красота и женственост. Ти имаш ли натална водна сатурнова Венера? Моята е донякъде такава и понеже е само донякъде, то жените, които показваш не са ми неприятни, хубави, но чак уау-ефект няма. Обаче пък онази Девата, ами... Грозно звучи, но няма как да искам да приличам на нея, ама грам. Въобще не е моето момиче.
Злобата и завистта са предпоставка от натално твърди аспекти на Луна със Сатурн или Венера.
На мен тази тема ми харесва, неангажираща е и приятна и се забавлявам да отгатвам за себе си. А това, че явно някои я приемат твърде лично, също можем да поразсъждаваме на каква астрологично характеристика се дължи.

Om

• Sr. Member
« Отговор #101 -: Април 23, 2020, 02:30:13 am »
Обаче пък онази Девата

Харесва ми във филма Фантагиро. Трябва да го гледаш. Във филма участва и още една много хубава актриса, която няма начин да познаете, че е Водолей. Катерина Брозова.
« Последна редакция: Април 23, 2020, 02:33:52 am от Om »

Люба

• Hero Member
« Отговор #102 -: Април 23, 2020, 03:04:53 am »
една много хубава актриса, която няма начин да познаете, че е Водолей. Катерина Брозова.

Видях я и да, ето това вече е Жена за мен във всеки смисъл на думата. И макар да е Водолей, я считам за сто пъти по-секси от разголената Скорпионка.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7614
« Отговор #103 -: Април 23, 2020, 06:02:07 am »
От снимките,които Ом качва,нито една жена не ме впечатли,вероятно е до синастрия,да....но тия ококорени очи тип настъпена жаба,направо ме плашат.Руси жени рядко харесвам,предпочитам тъмна,матова кожа,но сини очи,теменужени обожавам,но не кръгли,а такива с бадемова форма,плоски структури на телата,скулести лица и нежни ,прави носове.
Руси актриси,които ми харесват,мой тип,са Ким Бейсинджър,Чарлийс Терон,Шарън Стоун.
Хали Бери ми харесва като жена.

Om

• Sr. Member
« Отговор #104 -: Април 23, 2020, 09:16:28 am »
Руси жени рядко харесвам,предпочитам тъмна,матова кожа,но сини очи,теменужени обожавам,но не кръгли,а такива с бадемова форма,плоски структури на телата,скулести лица и нежни ,прави носове.

Ти описваш Анджелина Джоли.

Тя има доста пластични операции, но отговаря на описанието.