Здравейте аз съм нов тук и страшно много се интересувам от астрология и като логичен и разумен човек смятам, че за да науча нещо и да почна да го разбирам, трябва да го обсъждам с други които знаят и разбират. Като подходяща тема за случая избрах тази която ми е най боса, а именно Лилит и нейните контрасти в натала. Усещам странни и силни неща. Мисля че сънувам и предвиждам неща в бъдещето и то много ясно. Изпитвам и много силни и дълбоки емоции които варират от мрачни мисли до много страст. ще започна с това че Лилит ми съвпада с Плутон в знака Скорпион 4дом и заедно са в съвпад с ИЦ на 1 и 3 градуса съответно. Дали може да ми дадете мнения и да обсъдя идеи с вас.
Хванал си се за Лилит, а не обръщаш внимание на другите неща в хороскопа си.
Имаш Слънце в Риби, в точен съвпад с Меркурий. И в 8 дом. По Слънцето в Риби може да си по-сетивен за фината енергия, да сънуваш повече. И да имаш пророчески видения, усети, сънища. 8 дом също е свързан с дълбочината, все пак е дом на Скорпион. Венерата ти е в съвпад с Марс, макар и широк. И в съвпад със Слв. Цялото това нещо е в квадрат с Плутон, знаков квадрат. Плутон винаги дава една обсесия - силно обичам, силно мразя. Дълбоки чувства, страст.
Казваш, че Лилит е в съвпад с Плутон на Иц. Това също е предпоставка за такива маниакалности. Но Лилит е само черешката на тортата. Тортата е всичко останало. Луната ти е в 4 дом, също воден дом. Няма как да не ти е пророческо, да имаш видения, силно шесто чувство.
За любовта гледай какво има в 5 дом, Венерата, Луната. При теб в 5 дом навалица от тежкари и голяма част от него в Козориг. Сатурн и Козирог не дават лекота, когато става дума за емоционалните въпроси. Нептун там дава идеализиране. Уран - нужда от свобода.
Венерата ти е във Водолей, не е дълбоко емоционална, има своите различни представи за любовта.
В съвпад със Слв - любовните теми ще са ти урок, има какво да учиш по тях.
Луната ти е в Стрелец, също не е дълбоко емоционална Луна.
Управител на 7 дом са Уран и Сатурн. В Козирог. Не го мисли толкова, всички имаме трески, когато става дума за любов. Трудно даваме, трудно получаваме, трудно се впечатляваме, идва по-късно в сравнение с други хора.
Не си престарил свят, че да се тревожиш. :38: