Автор Тема: Различната ми сексуална ориентация в натала  (Прочетена 7920 пъти)

Irina

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
  Привет на всички! Млада жена на 21 години съм и от известно време ми е много интересно да намеря индикациите в наталната ми карта, които може да са оказали въздействие на моята твърдо различна ориентация откакто се помня. Занимавам се любителски с астрология от години, но все още се уча за много от нещата. Прикачвам моята натална карта и ще се радвам много да споделите мнение кои аспекти и положения според вас са ми оказали влияние на хомосексуалност и феминизъм и изобщо дали смятате, че наталните предопределености могат да играят роля в сексуалните предпочитания на човек и в психологическия му пол. Благодаря Ви много!  :)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
Re: Различната ми сексуална ориентация в натала
« Отговор #1 -: Юни 03, 2020, 04:25:02 pm »
може ли само натал, че ме заболяват очите с тези карти?

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #2 -: Юни 03, 2020, 04:47:40 pm »
Нямаш гейска карта, каквото и да значи това. Имаш водни светила ,ранени от тежки аспекти на Плутон и Сатурн. Не стига, че си болезнено чувствителна, ами и животът боядисан в черно, че болезнеността да е още по-голяма.В 3дом имаш Лилит и Марс в каре с Уран, имаше ли някакво насилие и агресивни хора в близкото обкръжение ,съседи ,роднини ,близка среда, която пряко или косвено те е наранила и си търсела утеха в женският образ, като символ на хармония, майчинска защита, антипод на агресията ?

Irina

• Newbie
  • *
« Отговор #3 -: Юни 03, 2020, 05:16:54 pm »
 Не, не съм имала, дори никога не ми е било посягано, за разлика от другите връстници, които се оплакваха от физическо насилие в семействата, скандали и т.н. Не си спомням и някакви конфликти с приятели, познати или роднини. Не ми е липсвала любов или майчина фигура, но често се чувствам неразбрана от хората, много изискваща, перфекционист и сякаш замесена от друго тесто, дошла като от друга планета. Винаги очакванията ми се разминават с реалността и се разочаровам от установения ред. Сякаш никой не може да ме опознае вътрешно, дори близките. И затова се чувствам самотно и понякога в депресия. Но иначе конфликти не съм имала.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #4 -: Юни 03, 2020, 05:24:54 pm »
Имаш ли истинско сексуално влечение към същият пол ,защото може само да си объркана още ,неидентифицирана сексуално и емоционално..., че  като гледам Луната, много и мътят водата щурци и светулки  :)

Irina

• Newbie
  • *
« Отговор #5 -: Юни 03, 2020, 05:33:26 pm »
 Да, имам и чисто сексуално влечение и желание, освен на романтична или духовна основа, не, че се гордея или ми харесва, но съм се примирила и вече не ми е проблем. Но иначе във всички останали сфери на живота съм доста объркана и колеблива да. Най-вече в образованието и професията.

art7ess

• Hero Member
« Отговор #6 -: Юни 03, 2020, 08:53:43 pm »
(...) често се чувствам неразбрана от хората, много изискваща, (...)
У5 е Сатурн, който квадратира опозицията Луна-Нептун
така "обичаш" - студено и отдръпнато, може да имаш тронова Луна и да си ужасно чувствителна, но си слагаш фронт/бариери, сама ограничаваш демонстрацията на чувства и емоции //това ти е от баща ти, пред когото всъщност искаш да се докажеш (да "заслужиш" любовта му), защото вероятно е (бил) такъв - студен, отдръпнат, посветен на кариерата си, etc, etc. Видях, че не го споменаваш изобщо.
Цитат
Винаги очакванията ми се разминават с реалността и се разочаровам от установения ред.
Това е от Нептун, освен че си емоционална и чувствителна, нежна, крехка, бла-бла-бла, имаш богато въображение, вероятно си и емпат, но чувствата ти, особено любовните ти са оцветени в розово, идеята за любовта е по-силна и красива от реалните й проявления. От това не мисля, че се бяга, но Сатурн ще "полира" проявленията с времето.
//дори използваш ключови думи за Луна, Нептун и Сатурн, което е забавно - "очаквания", "разминават" (прочетох го размиват, все едно), "реалността", "разочаровам" и "ред":Д
Цитат
Сякаш никой не може да ме опознае вътрешно, дори близките. И затова се чувствам самотно и понякога в депресия.
научи се да показваш истинските си чувства, да бъдеш по-откровена, открита, смела, истинска/реална(:Д), тогава ще стане.

Irina

• Newbie
  • *
« Отговор #7 -: Юни 03, 2020, 09:06:12 pm »
 Благодаря! Не го споменах, защото нашите са разведени, още при раждането ми, по негова вина, че е имал алкохолна зависимост. Но не съм скарана с него, не се и опитвам да му се доказвам или харесвам.

art7ess

• Hero Member
« Отговор #8 -: Юни 03, 2020, 09:37:42 pm »
да, и аз на моя, когото не познавам:Д
//тези неща съществуват/протичат на друго ниво
споко, работи върху себе си и осъзнавай механизмите, които следваш. до Сатурновия възврат има доста време, използвай го и всичко ще е наред;

Irina

• Newbie
  • *
« Отговор #9 -: Юни 03, 2020, 09:56:41 pm »
Какъв е този Сатурнов възврат? :О Знам за транзити и прогресии бегло, но още съм по-начинаеща.

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #10 -: Юни 03, 2020, 11:40:02 pm »
Можеш ли да кажеш, че жените в рода ти са силни, свободолюбиви, войнствени, самостоятелни и агресивни?

Това включва и твоите баби и останалите жени.
Има ли поне една такава баба или прабаба?
« Последна редакция: Юни 03, 2020, 11:42:16 pm от Om »

Irina

• Newbie
  • *
« Отговор #11 -: Юни 04, 2020, 12:05:30 am »
 Ами майка ми е доста агресивна като нрав и темперамент, не търпи никакъв контрол, аз самата също съм такава свободолюбива. Баба ми (нейната майка) също е много агресивна, самостоятелна (учен, химик), войнствена, всичко й е в дева и обича много да контролира и налага. И двете имат контролиращи аспекти на Плутон, които и аз имам. Другата ми баба не беше такава, но пък беше голяма бунтарка и бохемка. Леля ми е много самостоятелна, живее сама в Сащ и е инженер там.

Om

• Sr. Member
« Отговор #12 -: Юни 04, 2020, 12:17:41 am »
Ами майка ми е доста агресивна като нрав и темперамент, не търпи никакъв контрол, аз самата също съм такава свободолюбива. Баба ми (нейната майка) също е много агресивна, самостоятелна (учен, химик), войнствена, всичко й е в дева и обича много да контролира и налага. И двете имат контролиращи аспекти на Плутон, които и аз имам. Другата ми баба не беше такава, но пък беше голяма бунтарка и бохемка. Леля ми е много самостоятелна, живее сама в Сащ и е инженер там.

Какво е отношението на жените в рода ти към мъжете? Колко от тях, освен майка ти, са зарязали мъжете си?

Irina

• Newbie
  • *
« Отговор #13 -: Юни 04, 2020, 12:32:45 am »
 Ами майка ми се омъжи повторно, но пък леля ми се разведе и не смята да има повече връзки.

Om

• Sr. Member
« Отговор #14 -: Юни 04, 2020, 12:47:42 am »
Ами майка ми се омъжи повторно, но пък леля ми се разведе и не смята да има повече връзки.

А бабите и прабабите?