(...) често се чувствам неразбрана от хората, много изискваща, (...)
У5 е Сатурн, който квадратира опозицията Луна-Нептун
така "обичаш" - студено и отдръпнато, може да имаш тронова Луна и да си ужасно чувствителна, но си слагаш фронт/бариери, сама ограничаваш демонстрацията на чувства и емоции //това ти е от баща ти, пред когото всъщност искаш да се докажеш (да "заслужиш" любовта му), защото вероятно е (бил) такъв - студен, отдръпнат, посветен на кариерата си, etc, etc. Видях, че не го споменаваш изобщо.
Винаги очакванията ми се разминават с реалността и се разочаровам от установения ред.
Това е от Нептун, освен че си емоционална и чувствителна, нежна, крехка, бла-бла-бла, имаш богато въображение, вероятно си и емпат, но чувствата ти, особено любовните ти са оцветени в розово, идеята за любовта е по-силна и красива от реалните й проявления. От това не мисля, че се бяга, но Сатурн ще "полира" проявленията с времето.
//дори използваш ключови думи за Луна, Нептун и Сатурн, което е забавно - "очаквания", "разминават" (прочетох го размиват, все едно), "реалността", "разочаровам" и "ред":Д
Сякаш никой не може да ме опознае вътрешно, дори близките. И затова се чувствам самотно и понякога в депресия.
научи се да показваш истинските си чувства, да бъдеш по-откровена, открита, смела, истинска/реална(:Д), тогава ще стане.