Светилата нямат подкрепа от никъде,мунданно.
При мен във втори дом,куинконс Нептун,тригон Венера.Слънчевите затъмнения са с по-продължително действие,вероятно ще има придобивка при мен,поне такива очаквания имам.
Придобивки имах ,парични..днес с мъжа ми скиторихме из Средна гора,през с.Байлово,селото на Елин Пелин.Намерихме малък язовир,Смолник и се излежавахме сред природата.Взех си и горско/полско цвете,с корен.Градината ми има ново попълнение,а и кактоса е цъфнал днес.
Това са дребни неща,но ме правят много,много щастлива.
До следващото затъмнение има време,ще видим.
А куинконса с Нептун.....ходихме до този язовир миналата неделя,но не стигнахме до него,бяхме с неподходяща кола.
Сафо,
И при мен е във втори дом с тригон към Венера с орбис 3*, както и тригони към Луна, Меркурий и Плутон, но са с над 6* орбис.
Иначе квадратура към Слънце и Юпитер с 4* орбис, и опозиция към Сатурн(9*) и Уран(3*) в 7-ми и Нептун(7) в 8-ми.
И ние бяхме на разходка, в събота до яз. Пчелина и Земенския манастир, но взехме и свекърва ми с нас.
Нея я изпръска един моторист, който мина през кална локва и нарочно се засили и цялата беше в кал.
Тъй като тя обича да мрънка за всичко, този път не каза нито дума, защото беше толкова изморена че едвам дишаше.
Поне купи билетите за Земенския манастир и даде пари за гориво на мъжът ми.
Аз срещах втората си братовчедка, с която не се бяхме виждали сигурно 20години.
А мъжът ми го глобиха полицаи, защото нямаше пожарогасител...
Ходихме до една механа-там нямаше места, после до друга-там имало тържество и най-накрая намерих една пицария, та в 17:00ч обядвахме.