Потайният личен живот и финанси идва мисля от 12- домната Венера.
Все си мисля,че земната Козирожка Луна и Асц.в Дева в крайна сметка ще го "свалят на земята".
Ще коментирам само това, защото темата ми е близка/лична, а в момента не мога да погледна/помисля задълбочено по картата.
Да, Венерата (у2 в 12д) в голям квадрат с Юпитер и Плутон/Хирон със сигурност има водеща роля за хазарта и всякакви зависимости изобщо.
Това, което очакваш от Луна в Козирог и Асц. в Дева - по мои наблюдения на практика се проявяват точно по начина, който описваш - неспособност за асимилиране/боравене с емоции и невъзможност за контрол/подредба на света => търсене на всякакъв тип бягства (успокояващи, носещи комфорт, покой). //А Луната е и анаретна, в съвпад с Нептун.
Опозицията Слънце-Уран трябва да я нищя по-задълбочено, на пръв поглед я виждам като тотално разминаване между демонстрирания живот и вътрешния му, скрития свят.
//много глупаво пиша днес, за което се извинявам. надявам се всичко да се оправи със сина ти! Сатурн/Юпитер близо до Луната му вероятно ще подложат на проверка приятелския кръг, но няма да му е лесно, вижда се, че и на теб не ти е, та - спокойно и с любов!))