Рени , да не цитирам поста ти, но просто изтръпнах, докато го четях .
В моята карта вече писах, че е в трети дом. Спомням си, че ми каза изясняване на ситуацията при лунация Дева/ Риби, но вчера от обща приятелка разбрах цялата истина за моя бивш. И тя, и аз сме шокирани.
Ако ме беше сменил с някоя от тези , които подозирах, нямаше да съм като гръмната, но се е лепнал за едно лелче с неприятна визия , но с жилище на пъпа на София и три местоработи като счетоводител. Това как да е, ами сестра му и племенницата, които винаги са били на моя страна , понеже си го знаят какъв е, са го прикривали през цялото време.
Много, ама много обидно ми стана и добре, че общата ни дружка ми каза цялата истина, за да спра да се доверявам на хората за поред път.
От него мога да очаквам всичко в последно време, но от тях- още не мога да го осъзная.
Та господина след едномесечен чат си идва и веднага с нея на море, после му водят и децата да се запознаят с поредната . Не знам как майка им се съгласява да ги превръща в опитни зайчета при всяка негова връзка, защото с тази дълго няма да изкара.
Ето му и картата, личи си отвсякъде, ама кой да гледа.
Прогресивно бях заподозряла, че ще има нещо, но лунациите не съм гледала.