Ето и комбин
няма представа как се тълкува, но да се пробвам:на пръв поглед изглежда устойчива връзка, дългогодишна, заради Сатурн у4, края, в 4 дом, водолей. Първи дом е във везни, знак на партньорствата, бизнес и др., красотата и хармонията. Виждат двойката като хармонична и красива, която си помага в бизнеса например. 10 дом е в рак. Луната е в 9, силна по знак, но в дом на страдание, ранена от Марс, който е в 12 дом и управлява 2ри и 7ми домове в картата. Вероятно някой се намесва във връзката, възможно е да има финансови затруднения, или укриване. Венера, която е у1 ви дом е в 10, но изгорена от Слънцето, което е у11 дом.Може би надеждите се сриват, не са това, което двойката очаква, любовта изстива. Слънце /Венера са опозиция Сатурн. Дълга връзка, но мъчителна. Стелиум в 11 дом, може би приятели са били ангажирани, или пречи ли по някакъв начин. Слънцето тук е на трон, Сатурн също, но е ретрограден. Луната е силна, но ранена, в дом на страдание и няма аспект със Слънцето. Виждам двойката най-общо казано така:Общ бизнес, мъжът е царя, командва парада,жената прилежна майка и домакиня, обгрижваща, но самотна и не разбрана.
Клео, моля за повече информация относно картата/връзката. Поправи ме, ако греша, но мисля, че тук има намеса на други лица заради Юпитер на к7, също и финансова измама, или обремененост.