Ами много страст има в тази връзка,Слънцето ранено от Сатурн,Луната от Марс,малефици по ъглите,асц везни преполага любовни отношения,партн.но като бизнес.Според мен за да има съжителство и/или брак трябва у1 и у7 дом да имат някаква връзка,или Слънцето и Луната,в тази карта са в различни знаци/стихии и няма връзка между тях.Марс и Плутон са ретроградни,ако директираме Плутон след около 4*,или 4 години от началото на връзката би трябвало да има развитие ,някакво събитие,но Плутон е ретрограден и се връща,Марс също.
Тук,в тази карта разглеждам асц/дсц като две различни лица/индивида.Венера е във водолей,4 ти дом ,изгорена от Слънце у11дом.Марс е в 10,или 4дом на другия партн.съвпад Луната.Има ли загуба на родител при някой от партн.Или някой да се занимава с ресторанти,хотели?Слънцето има много точен аспект с Плутон,или 2ри и 11 домове на единия и 5/8 домове на другия.Някой може би има изявен статус ,Луната на к10 е силна,съвпад с Марс,който пък е в градуса на Юпитер,упр.6,у3ти дом за единия партн.
Според мен единият е ориентиран към групи/приятелства,другия е по-скоро домашар,грижовен.......мисля в тази карта няма да се стигне до брак.