По хорара на Сафо, нали Тръмп е по 10-ти, а опонентите му по 7 ми, защото тя пита за действащ Държавна глава, а не за просто някой Тръмп. Триплицетните управители са : Венера, Луна, Марс, диспозитор ретрограден. В дневна карта всички управители са извън секта, нямат есенциални достойнства с изключение на Марс, който е есенциално силен, в секта, но отива към "залез". Венера е ъглова, тя е в позиция да произвежда събития и е в 7 ми дом на неговите опоненти. Харизмата я носи този по 10-ти. 1-ви дом народа, със същите триплицитетни управители, като връзката между тях е Меркурий- връщане на ситуация. Опонентите са по Риби- Юпитер, Венера, триплицитетни управители Венера, Марс, Луна.
Упр у10 Меркурий, у 4 Юпитер се виждат опоненти- държавен глава , но Марс - народ, не вижда Държавен глава,освен с диспозиция или Марс ще управлява сферите по Меркурий. Или населението няма пряко думата, а е въпрос на стратегия, повтаря се сценария от 2016 г, рецепцията Венера- Меркурий е в помощ на 10-ти .Меркурий е фазов . За мен отг. е Да