Тъкмо това щях да напиша, че вероятно имат допирни точки. Смесването на религия и астрология, категоричността. Това че се вземат на сериозно.
Всеки човек вижда другия различно, субективно в зависимост той какъв е, оценката му за другия показва в какво си приличат, различават или нямат никакви допирни точки.
За мен като слънчев Телец, неговия стил - мистично-религиозен ми е отвлечен и като такъв далечен. С Проповедниците и Месиите, които се водят по някакви Учители т.нар култ към личност, но все пак на човек, не споделяме обща гледна точка, разбиране за нещата.
Според мен е с изгряващи Близнаци и МС във Водолей
Цитат на изречено или написано от Филипов:
За да се смекчи ситуацията за България и света, трябва да се осъзна, че консумацията на месо, крайния материализъм и грубия масов егоизъм сред обществото и пълната незаинтересованост спрямо Божествените импулси и цели на развитието на човечеството довеждат до такива събития като пандемии или мащабни природни катастрофи. Необходимо е да се използват Добрата молитва на Учителя и 91 псалм ежедневно с цел създаване на духовен щит около човека, неговите близки, народ и целия свят. Човек трябва да изрази ясно и конкретно в момент на молитва към Христовия Дух – че желае да изпълни съвършено Божията воля тук и сега, без никакво отлагане и по най-съвършения начин.
Идеални и съвършени неща не съществуват. Като Всемирно Добро, Безусловна Любов. На добрите хора им се случват добри неща, лошите - горят в пъкъла.
Бог е надличностен - субективните оценки, категоризиране от нас.