Първият си хороскоп направих при нея, преди 11 г.
Останах с много добри впечатления. Говореше около 3 ч., без да спре. Усетих я като знаеща, мила, отзивчива. В последствие през годините съм я търсила няколко пъти и съм я препоръчвала на познати. Никой от тях не е останал разочарован от анализите или с лошо впечатление. Но при нея освен астрология има като че ли и друго...
Попадала съм и на други астроложки, които са били егати и надувките. Държали са се все едно са богоизбрани, а всъщност като компетентност и знания се е оказвало в последствие, че са едни надути 0.
Никой не защитавам и никой не препоръчвам. Всеки си има глава на раменете кой астролог да посети или не. Но повечето го превърнаха в тази сфера на як бизнес, а парите не са гаранция за качество.
romantica, не оспорвам познанията й, напротив, мисля, че знае много, а и голям % от нещата, които ми каза за мен като човек и за живота ми до момента, действително са така. Доколкото ми е известно, е много добра и в кармичната астрология, всъщност сигурна съм, че е така, защото впоследствие си направих регресия и част от думите й бяха 1:1. Не знам, просто усещането ми за човека не остана добро сякаш, възможно е и да е била изнервена, защото е доста търсена и може би не смогва да се справи и да отрази всеки. Факт е, че я препоръчах и на мои приятели и те забелязали същото, и много грубото й отношение ги отказа да ползват услугите и занапред. Отделно в едно интервю с нея ми направи впечатление, че трудно търпи критика, когато става въпрос за работата й, а тя все пак е човек и е в реда на нещата да греши, няма нищо осъдително в това понякога да не ти се получава.
Романтика,guapa,Какво ви предсказа Вотей,което се случи?
Сафо, беше права за минали неща. Разгледа синастрията ми също така и каза, че с този човек имам бъдеще и че е човекът за мен, като упорито твърдеше, че мога да имам дете, а не един ми е казвал, че наталът ми не позволява и дори аз го виждам, въпреки че имам минимум знания и просто чета за удоволствие от година насам. Ще съм най-щастливият човек, ако излезе права, но засега се занимавам с хормонални проблеми и докато ги реша, може да ми се изчерпа яйчниковият резерв, та не знам доколко това й твърдение ще се окаже вярно. Иначе ми каза, че ми предстои тежка година и да внимавам много през юли, август, септември и октомври. Като я понатиснах да каже нещо за родителите ми, усетих уклончив отговор, но предполагам, че от етична гледна точка лошите неща не се коментират. Чакам събития и ако някои се случат така, както ми каза, ще споделя.