Автор Тема: 13 март, новолуние в Риби  (Прочетена 33240 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: 13 март, новолуние в Риби
« Отговор #45 -: Март 19, 2021, 07:56:41 pm »
Трифонов е с АС Везни, не помня градусите, но сме му гледали преди картата с точен час на раждане.

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #46 -: Март 19, 2021, 08:59:03 pm »
То и на Борисов му е коментирана картата с някакви изгряващи знаци, което не означава непременно, че часът по който са построени е точен.
Къде е коментиран С.Трифонов ?

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2120
« Отговор #47 -: Март 19, 2021, 10:58:58 pm »
Това с четенето на мисли или подслушване наскоро го коментирахме с две дами, в отделни разговори. И двете са далеч от астрология, паранормални явления и т.н.
Едната каза, че с мъжа ѝ коментирали закупуването на нов струг за хобито му и мъжът , отваряйки таблета по- късно, веднага попада на реклама на такива машини.
Синът на другата искал някакъв парфюм от майка си в телефонен разговор и веднага във ФБ почнали да му излизат такива.
И двамата не са ползвали Гугъл да търсят въпросните неща.
Страшни алгоритми има фейса, лятото вероятно съм лайкнала някой и друг сърцераздирателен статус и като почна да ми ги предлага suggested for you едни за раздели, мъки и разбити сърца, чак се почувствах разконспирирана какво ми се таи в сърцето.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #48 -: Март 20, 2021, 01:03:33 pm »
То и на Борисов му е коментирана картата с някакви изгряващи знаци, което не означава непременно, че часът по който са построени е точен.
Къде е коментиран С.Трифонов ?
коментирали сме го във форум, който вече не съществува- астросеер, а иначе във форума на дир.бг има карта от гали, имала часа от майка му, ако имаш регистрация том може да видиш картата, в самите коментари тя не казва часа, но е категорична за асцендент везни

Хермес

• Sr. Member
  • Публикации: 282
« Отговор #49 -: Март 20, 2021, 01:59:47 pm »
Цитат
dir.bg: Facebook представи устройство за четене на мисли
каква била работата  ;D по-миналата година пристигам в Мадрид, вкарвам паролата за ви фи, влизам във фейса а там ме посреща реклама за цяла челюст на 4 импланта, с адрес в Мадрид
Пълен шаш, пет години преди това бях лайкнала дентална клиника в София, която първа предлага този метод в България, но оттогава нито съм посещавала страницата им, нито нищо- само съм говорила на тази тема с дъщерята, докато бяхме в Австрия
Гугъл браузъра предлага реклами на базата на предпочитанията и предишни търсения, а като си включил и местоположението си, ти предлагат в твоя район.
Аз затова използвам браузъра на Опера, спира рекламите.
« Последна редакция: Март 20, 2021, 02:01:58 pm от Хермес »

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #50 -: Март 22, 2021, 10:50:12 am »
Новолуние на мидпойнт Сатурн-Уран.
Квадратура между фиксирани знаци, може да родят като метафора спукване на бент и излизане на реката  извън коритото, обичайното русло. Или като водно и емоционално отприщване.

Цитат
dir.bg: Невиждани наводнения в Австралия, над 18 000 души са евакуирани

Шпионският скандал

Колко много изписахме гръмки думи, а пък не видяхме измамата с толкова много Риби в лунацията.
Пишман астролози. Аз си слагам голяма черна точка. Пфу. :o
« Последна редакция: Март 22, 2021, 10:54:18 am от starinthenightsky »

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Последна редакция: Март 22, 2021, 01:32:04 pm от starinthenightsky »

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #52 -: Март 22, 2021, 01:57:57 pm »
А по отношение на телепатията, четенето на мисли от Фейсбук, вероятното алгоритъмът си е чиста физика. Измерена в херци примерно. Ако разбереш на каква честота става излъчването, то тогава можеш и да измислиш софтуер, един вид тунер, който да чете мисли.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #53 -: Март 22, 2021, 02:06:08 pm »
Новолуние на мидпойнт Сатурн-Уран.
Квадратура между фиксирани знаци, може да родят като метафора спукване на бент и излизане на реката  извън коритото, обичайното русло. Или като водно и емоционално отприщване.

Цитат
dir.bg: Невиждани наводнения в Австралия, над 18 000 души са евакуирани

Не разбрах каква е връзката между наводненията в Австралия и тълкуането картата на Новолуние Риби с координати София ? ::)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #54 -: Март 22, 2021, 02:25:33 pm »
Новолунието е в Риби на мидпойнт Сатурн/Уран за целия свят. Квадратурата Сатурн във Водолей - Уран в Телец, се изразява през символиката на новолунието от 13 март в зодиакален знак Риби. Написаното от мен изречение, което съм цитирала, се позовава на комбинацията от тези астрологични фактори.
« Последна редакция: Март 22, 2021, 02:45:48 pm от starinthenightsky »

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #55 -: Март 22, 2021, 02:54:59 pm »
А по отношение на телепатията, четенето на мисли от Фейсбук, вероятното алгоритъмът си е чиста физика. Измерена в херци примерно. Ако разбереш на каква честота става излъчването, то тогава можеш и да измислиш софтуер, един вид тунер, който да чете мисли.

Да и аз това си мислех. Интересно кои мисли засича, защото тогава реших да ги пробвам и да мисля за едно ядене с картофи да видим дали ще ми изкара нещо в тази връзка ама нъц.
Явно засича определена честота на мислите, не такива насила мислени...
Frankly, my dear, I don't give a damn.

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #56 -: Март 22, 2021, 03:16:01 pm »
Чудила съм се защо ми излизат определен вид реклами. Нито го мисля, нито го изричам, нито търся в Гугъл нещо на тази тема. Повече приличат на изражение на осъществяване на съкровени желания. ;D

Рени

• Hero Member
« Отговор #57 -: Март 22, 2021, 04:29:36 pm »
Новолунието е в Риби на мидпойнт Сатурн/Уран за целия свят. Квадратурата Сатурн във Водолей - Уран в Телец, се изразява през символиката на новолунието от 13 март в зодиакален знак Риби. Написаното от мен изречение, което съм цитирала, се позовава на комбинацията от тези астрологични фактори.

Цитат
Новолунието е в Риби на мидпойнт Сатурн/Уран за целия свят.
Това е ясно, но нали Сатурн и Уран ще държат различни теми за различните държави, т.е. мунданната квадратура между тях няма как да се прояви еднакво на всички географски ширини ?  В тази посока попитах ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #58 -: Март 22, 2021, 04:58:03 pm »
Писала ли съм, че именно в Австралия ще има именно наводнения ? Не съм. Коментирала ли съм локация ? Не. Описала съм някаква специфика, за нещо, което е акцент на новолунието. Като цяло. Мога да ти отговоря само по това, което вече съм писала.
« Последна редакция: Март 22, 2021, 04:59:42 pm от starinthenightsky »

Рени

• Hero Member
« Отговор #59 -: Март 22, 2021, 05:34:14 pm »
Да разбирам така, прогнозираш по моята карта специфика, която ще се прояви, следствие акцента, който задава лунацията, но още 100 000 души, примерно, без значение на коя географска ширина, ще реагират по моя начин ?!
Аз питам всички мунданни астролози, как тълкуват света през картата за  София ? Ако се ползват паралелно други карти без това да се споменава при тълкуване на прогнозирането за даден период- тогава оттеглям  въпроса си.