Да отбележим четири ъглови планети -Слънце в екзалтация,упр.на 6ти дом в 1ви-8ми производен от 6ти.Марс на к4,упр.на 8ми и 1ви-в падение.Сатурн в 12,упр.на 10 и 11 ,12 дом и хвърля ляв аспект тригон към Марс.Венера,упр.на 7ми и 2ри е във втори,или 8ми производен от 7ми.
Венера на трон,Марс в падение,Слънце в екзалтация и драматична Луна в аспект с Меркурий упр.на 3ти дом.Меркурий и Сатурн са взаимна рецепция по падение.
Датата за избори трябваше да е 1 април-ден на лъжата.
Сатурн в 12 дом се радва и като упр.на 10 дом,ще закопае Марс лесно и гладко,скрито и тайно,без да се усетим.Вероятността нова партия,крайно лява да е едни гърди напред е голяма.На този етап ,всичко ново се е излюпило от нещо старо,омагьосаният кръг продължава да се върти и набира скорост,а който и да падне,ще е напълно заслужено.
Тази карта крещи:Всичко е интереси и пари.Мафията е превзела държавата,дали пък военен/полицай/таен агент ,лидер на партия ,бивш пагон успешно ще се намести ,там ,където не му е мястото с помощта на държавният глава и някой отгоре още по-велик европолитик.Юпитер е намесен ,намърдал се в 1ви ,сигнификатор на посолства,чужденци,религиозни хора и мастити политици от определени кръгове,лобира /подкрепя Марс в негов знак,а Марс е в знак на екзалтация на Юпитер.Какво ли ще му обещаят ?
Който и да е,скоро ще умре.