Автор Тема: Сезонни карти  (Прочетена 88919 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12815
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Сезонни карти
« Отговор #210 -: Юни 10, 2025, 10:28:34 am »
Сафо,  хосписите са по 12 дом, упр. Венера, която в годишната карта е ъглова, в заточение, фазова. Преди 8 г пак така и проблемът е от тогава. Докато беше в последните градуси на Овен се реагира свръхемоционално по казуса и влизайкив Телец, казуса доби по-прагматични, балансирани цели и действия. Няма да се разреши защото на Венера в годишната карта й липсва компетенция, тя се роди в знак на заточение, в компанията на невидим Меркурий - емоционална информация и кога и от кого поднесена/Меркурий управлява 4 дом, партията опозиция на властимащата ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
« Отговор #211 -: Юни 10, 2025, 10:55:09 am »
Е,Рени....точно,ясно и кратко. :)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1333
« Отговор #212 -: Юни 10, 2025, 11:18:32 am »
Всички тези хосписи и подобни в основата си се нароиха заради европрограми за услуги към общността и съответно първичния достъп до средствата е само за наши и свои, няма случайни. Дори само оттам лапането е огромно. Следващата вълна на бизнес идеи след къщите за тъщи.
После вече идва момента на таксата за грижи от клиента. Поне тези, които аз съм проучвала, изобщо не са за пенсионери на минимална. Всичко е по силите само за добре нагушени деца/роднини. И дотук всичко добре, докато не се стигне до момента на тотално издевателство и ограбване. Дано Сатурн като у на старите хора в Овен да поразчисти нещата, защото откъм Риби хептен няма шанс.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12815
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #213 -: Юни 10, 2025, 04:36:09 pm »
Сатурн в Овен е по-зле от Сатурн в Риби и ако ще се ползва за чистене то няма да е качествено, а само  на повърхността. Сатурн в годишната карта е невидим, така че контролът, който упражнява няма да е качествен, а закон или законово ще бъде скрито, затворено, Юпитер е в 12 дом, а сега е невидим. А, това че, Юпитер е ингресирал в мястото си на екзалтация като невидим, щe видим ли обещаното ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“