Картата е интересна,но понеже Рени на няколко пъти написа,че така изолирано прогнози не се правят и аз съм съгласна...В сезонната карта на пролетното равноденствие съм написала нещо за духовно лице,което все още не е факт,а и има още време ....И все пак "духовната тематика",по-скоро религиозната ,е актуална.
В тази карта(лятно слънцестоене),асц отново е в рак-кардинален знак.Промени ще има,отново.Луната(народът)в знак скорпион,падение,5ти дом от картата.Загуби,скръб,неудовлетворение.Зависимости,алкохолни,наркотични,страсти убийствени.Аспектите са напрегнати,опозиция с Уран(но са взаимна рецепция по екзалтация),квадрат Сатурн,квадрат Марс-разходящ .Луната е управител и на 2ри дом.Нещата са вързани с парите/оцеляването/инциденти/загуби/печалби.Слънцето е у3ти дом-движение,съседи,договори,комуникации и транспортни средства.Президентът също.Слънцето в 12 дом рак сходящ тригон Юпитер.И взаимна рецепция по заточение със Сатурн.Венера в 1ви дом сх.тригон с Нептун в 10.Вероятно разкрасяването на столицата ще продължава ,даването на пари за едносезонни цветя е напълно излишно,но кметицата е цветна птица.Сладкопойна.Пилците са по венера,може би патиците в езерото Ариана ,ще се размножават само на спокойствие.Венера е сх.опозиция Плутон,Слънцето също.Но Луната ще направи секстил към него,което е забележително,като се има предвид ,че е в марсово/плутонов знак.Плутон е на к8.Странно.Меркурий в 12 дом,близнаци-силен,но в падение,ретрограден .Нито е лятно настроението в тази карта,нито оптимистично.Единствено Слънцето,което изглежда се е скатало на завет и във връзка с Юпитер в 9ти,който му раздува самочувствието,сияе,но опозицията с Плутон е неизбежна,до следващата карта,слънцестоене.
9ти дом-съд,прокурор,бог,църква,чужденци,чужди посланици,консулства,далечни пътешествия.
Луната ще направи тригон с Нептун и посл.аспект е секстила с Плутон.Възможно ли е да има осъден властимащ?Юпитер е ретрограден в 9ти дом,риби,силен и по дом и по знак.