Мокро с кал. Много Омагьосани принцове и принцеси ще се разкрякат в новото блато
Цитат на: Сафо в Март 21, 2021, 10:14:03 amПоправих си грешките по-горе,Венера е у5,не на 6дом както бях писала.Луна съвпад с Ригел.Свързана е с богатство ,също и с духовни лица.Ригел е с природата на Марс/Юпитер.Възможно е духовно лице да "отпътува".Президентът се разглежда по Слънце.По 10 дом също.Юпитер в 9ти ,Луната сх.аспект към него 4*.Юпитер управлява 9ти от 10ти и е в 12.Бил е изключително нервен Р.Р Румен Радев беше в Рим.....Ватикана,посети Папата.
Поправих си грешките по-горе,Венера е у5,не на 6дом както бях писала.Луна съвпад с Ригел.Свързана е с богатство ,също и с духовни лица.Ригел е с природата на Марс/Юпитер.Възможно е духовно лице да "отпътува".
Сакън бе, недей така предварително ..Стана и ти прогноза по събитие Да е жив и здрав човека, много хубаво пее .
Цитат на: Сафо в Юни 11, 2021, 06:54:37 pmКато време -прогноза какво да очакваме?Рак-воден,студен.Акцент на водни домове.Дъждовно лято се очертава.Ориз ще трябва да сеем,не жито.Плутон на к8 ?Управлява 6ти интерсептиран ....някакви мнения/идеи? Меркурий У4 в Близнаци- ветровито и прохладно лято, заради Дева на Иц
Като време -прогноза какво да очакваме?Рак-воден,студен.Акцент на водни домове.Дъждовно лято се очертава.Ориз ще трябва да сеем,не жито.Плутон на к8 ?Управлява 6ти интерсептиран ....някакви мнения/идеи?
Цитат на: Ребека в Юни 18, 2021, 02:46:37 pmСакън бе, недей така предварително ..Стана и ти прогноза по събитие Да е жив и здрав човека, много хубаво пее .нищо лично към светия отец, просто исках да се изтъкна. Като гледам, превзела съм форума и се чета само мене си.... 😁
Като гледам, превзела съм форума и се чета само мене си.... 😁
Цитат на: Сафо в Юни 11, 2021, 06:54:37 pmКато време -прогноза какво да очакваме?Рак-воден,студен.Акцент на водни домове.Дъждовно лято се очертава.Ориз ще трябва да сеем,не жито.Плутон на к8 ?Управлява 6ти интерсептиран ....някакви мнения/идеи?Тук безумни глупости съм написала..........то дърво и камък се пука!