Неастрологичен коментар
Не знам дали да не съжалявам Слави. Искаше му се, вероятно, по-нисък изборен резултат, сега е в патова ситуация преди мата (като сме заговорили за шахматистки). Ниският резултат е удобен, стоиш в ъгъла на Парламента и продължаваш със скечовете. Сега обаче имаш твърде много мандати и от теб се иска отговори, същевременно мандатите са твърде малко, за да поемеш отговорност, ако ти стиска.
Не знам дали да не съжалявам нас повече. Колкото Слави повече се дъни, толкова повече шортите се съвзема. Честно казано, освен ГЕРБ не виждам някой в Парламента да иска от сърце нови избори. Само те ще стегнат редиците и ще изскочат с подобрен резултат. Да не говорим, че ще върнат смешниците-патреоти вътре. Мая е аут. Слави е надолу. Христо не знам, сигурно той и ДПС ще си останат на удобните 10%. Като цяло лошо. Шортите не спира с пиара, Севда яко заработва имението.
Слави посочва интересни и изненадващи кандидатури дотук, шахматистката е по Уран, гръм от ясно небе. Одобрявам я, но връзките й с Божков не са достатъчно премерени от Слави, ако твърди, че е независим от него. Със сигурност след мишкуването, това е следващото петно пред избирателите му. Потенциална МП, която е твърде благодарна на Божков, защото той е повярвал в нея и е финансирал подготовката по трите й титли. Тя не може да бъде никога равнодушна към това.