Аз също не съм представена нито в този, нито в реалния парламент. До последно, държейки химикалка, се колебаех дали да напомпам партия, която влиза или да подкрепя такава, която няма шанс, но отговаря на най-широк кръг мои разбирания. Макар никоя да няма пълното ми одобрение, реших да претегля ползите за мен и да съм честна пред себе си. Цял живот съм била много либерална, но то просто не се издържа, съсипваме всичко и ми е болно за бъдещето. Затова рязко завъртях палачинката и вече държа на ценностите, консерватизма, традициите. Ако не се коалират грешно, на следващите избори пак ще гласувам непопулярно.
От парламентарните най-адекватен за мен е Христо и най-добре си го представям в роля, както вътре, така и навън. Обаче ми идва в повече чуждопоклонническото и прокарването на либерастки идеологии, сервилниченето пред бай Брадър ще му изяде главата в страната. Да, който плаща, поръчва. Но ме кефи, защото е единственият с ясна, писмена стратегия, дори да не ми харесва. Знаеш какво да очакваш и го приемаш или не.
По въпросът с БСП... Пххх, Корни някой трябва да я взриви. Бойкогъзолистка, алчна за лесна власт лелка. Светът, повече от всякога, има нужда от социални партии. Тази, ако ставаше за нещо, досега да е отвяла всички с 300. Имаше милиарди причини и жокери, трябваше да не спи, на всяко тяхно А, тя да контрира с цялата азбука докрай, но тя просто не е опозиция.
Нишата е свободна, ако някой реши да прави партия, има пазар.
Можем ли да търсим връзка между натални предпоставки и начин на гласуване? Това, че най-много гласуват за Слави какво значи? Тук според мен е огънят, емоцията като експресивност, вълнение, изкарване навън, непокорство, масата. Ако би отишъл на концерт, за да си заобиколен от 70000 тела, то го следваш, значи и земя, материя, хляб и зрелища.
Въздушните и меркуриеви знаци са напред, значи важното е да си убедителен на думи и с думи да владееш.
Философствам си в писмен вид.