Въх, нИдей, ама и той си е лъжливо овчарче, постлал си е да не му вярват. Върхът на липсата на човещина, бяха коментари под статия със здравословното състояние на съпругата на президента. Ама и ти нарече президента с някакъв епитет - мунчо. И колко още хвърлят кал по него. Разбира се това е обективно, красиво, приятно, а не въпрос на лична симпатия и антипатия. И сега какво да пусна и аз един емотикон - о,ужас, кви са гадни хората. Що така плюят достойния човек ?! Който си е обществена личност си го е избрал. Това е част от цената, която плаща. Няма как всички да те харесват и обичат. Няма как и много хейт ще обереш. Борисов няма как да е изключение от правилото.
Малко странно ми изглежда, че не симпатизираш на Слави от младежките си години, дори тогава когато не е бил известен в обществото, т.е. като човек и излъчване не те кефи, ама иначе му гледаш предаванията и гостите, гласуваш за Референдума. Само и само за да коментираш, че не го одобряваш него и това, което прави. По днешни стандарти може да вместиш в определението хейтър мазохист. Хем те дразни, не го харесваш по някаква причина от години, хем имаш някаква фиксация и го следиш като изяви в годините. Навремето да не те е отхвърлил като жена или нещо емоционално да те е жегнал ? Извинявай, но не помня случайни хора, как са стояли в кръгчето на автобус хармоника преди не знам колко си години. И че са обичали там да застават. Помня, че аз си счупих токчето на обувката, защото стоях на кръгчето, в един такъв автобус.