Автор Тема: Избори и нов парламент  (Прочетена 42059 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Избори и нов парламент
« Отговор #120 -: Април 21, 2021, 05:11:19 pm »
Акрукс, и ? Нещо невиждано ? За първи път четеш подобни коментари ?
 За теб исках само да кажа, че коментираш водена от лични антипатии, имаш лично отношение. Няма как да си с претенции за обективност.

Претенциите ми за обективност са за астрологията, а извън нея имам право да изкажа свое мнение и виждане или не?
Какво прави в началото на темата анкетата кой за кого е гласувал?

akruks

• Hero Member
« Отговор #121 -: Април 21, 2021, 05:20:43 pm »
Акрукс, можеш да преливаш от пусто в празно до безкрайност, знам, но това нищо няма да промени.
Локумите за излишни. Той е политически труп. Който най-вероятно ще се настани за живот в някоя далечна нам дестинация.
Времето ще покаже, Люба, времето- дотогава може само да изказваме предположения, продиктувани от астрологията или от лична симпатия/антипатия.

Ето го на живо от днес: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/3069639659930750

0zz

• Newbie
  • *
  • Публикации: 48
« Отговор #122 -: Април 21, 2021, 06:15:04 pm »
Чудесно е, че Борисов вече не е в парламента. Пожелаваме му успешна кариера като футболист или каквото и да е друго и дано повече да не се връща в управлението. Без неговото присъствие Народното събрание изглежда много по-разумно и този пост във фейсбук още веднъж показва махленските му маниери и изказвания. Особено потупването на лекаря. Но той е фейсбук-премиер. Там има широка подкрепа.  :D

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #123 -: Април 21, 2021, 07:53:57 pm »
Като не могат да губят с достойнство, размахват думичката "отговорност" като лозунг, а тя като смисъл олеква, девалвира.

Хермес

• Sr. Member
  • Публикации: 282
« Отговор #124 -: Април 23, 2021, 02:18:26 pm »
https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/23/4202276_televizii_na_112-o_miasto_priako_izluchvane_ot_hola_na/
 :D
Докато новите партии си вършат работата, за която са ги избрали, премиерът в оставка се опитва да насочи вниманието на публиката пак към себе си. Какво себелюбие, което се натрапва. Това със сигурност е от Уран и Плутон в Лъв. Ще бъде добре да си отвори канал в ютуб със собствено риалити, всеки ден от сутрин до вечер, може и денонощно, какво прави, какво яде, как са внуците, играе ли футбол и т.н.  Тогава ще го гледат само тези, които се интересуват от него, а не всички телевизии да прекъсват програмата си заради Кралят Слънце. Но, тогава едва ли всеки ще го гледа.  ;D
« Последна редакция: Април 23, 2021, 05:55:32 pm от Хермес »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #125 -: Април 23, 2021, 08:38:46 pm »
https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/23/4202276_televizii_na_112-o_miasto_priako_izluchvane_ot_hola_na/
Докато новите партии си вършат работата, за която са ги избрали, премиерът в оставка се опитва да насочи вниманието на публиката пак към себе си. Какво себелюбие, което се натрапва. Това със сигурност е от Уран и Плутон в Лъв. Ще бъде добре да си отвори канал в ютуб със собствено риалити, всеки ден от сутрин до вечер, може и денонощно, какво прави, какво яде, как са внуците, играе ли футбол и т.н.  Тогава ще го гледат само тези, които се интересуват от него, а не всички телевизии да прекъсват програмата си заради Кралят Слънце. Но, тогава едва ли всеки ще го гледа.  ;D
Борисов е с Марс и Венера в лъв,мисля,асц.е скорпион.
На тези избори гласувах за партията на С.Трифонов,предишните гласувах за Борисов,не виждам защо трябва да се говори и пише подигравателно за всеки.
Вие не сте идеални,нали?Или сте.
« Последна редакция: Април 23, 2021, 08:43:51 pm от Сафо »

Хермес

• Sr. Member
« Отговор #126 -: Април 23, 2021, 08:59:36 pm »
Борисов е с Марс и Венера в лъв,мисля,асц.е скорпион.
На тези избори гласувах за партията на С.Трифонов,предишните гласувах за Борисов,не виждам защо трябва да се говори и пише подигравателно за всеки.
Вие не сте идеални,нали?Или сте.
Ти чула ли си той как се подиграва на другите? Или той може да говори така, а ние трябва да мълчим? Идеален е някой, който не се възмущава от нищо и никой. Може да се постигне, да.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #127 -: Април 23, 2021, 09:46:13 pm »
Хермес,не съм чула,не ги слушам и не ги гледам.Моята работа не е да съм политик.Аз гласувам за някой кандидат,минава мандата и след като не съм удовлетворена от работата,която е свършена,гласувам за друг с очакване нещо да се промени.
Тук,в България(щото по света незнам как е),всеки разбира от всичко.Това е проблем.
Аз правя това,което мога.
А тук е форум за астрология.Любител съм и предпочитам във форума за астрология,да говорим за астрология.Това е.

akruks

• Hero Member
« Отговор #128 -: Април 23, 2021, 11:13:11 pm »
Докато новите партии си вършат работата, за която са ги избрали...
О, да, наистина голяма работа свършиха тези дни, като намериха време да си гласуват и новите заплати  :)
И да ги сравним с описаните заплати от преди година https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/2281207305520777/

Гледали сме този филм вече, изтърка се от 89та насам, но които не са го гледали може да им е интересно  :)

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #129 -: Април 24, 2021, 12:14:28 am »
Трябва да голям наивник или шаранче, което доверчиво взема всичко за чиста монета, без да се замисля, за да смяташ, че при голяма вероятност за предсрочни избори, без да е съставено правителство, депутатите на този фон, ще тръгнат да си гласуват увеличение на заплатите. Съзнателен автогол ? Изглежда абсурдно - елементарна логика. По логично изглежда някой да представя нещата по някакъв изгоден нему начин.
А те тези новите, именно защото не ходят с метрото на работа, едва ли им е мечтата на живота депутатското кюфте. И са допряли до него.
« Последна редакция: Април 24, 2021, 07:25:53 am от starinthenightsky »

Хермес

• Sr. Member
« Отговор #130 -: Април 25, 2021, 11:00:15 pm »
Докато новите партии си вършат работата, за която са ги избрали...
О, да, наистина голяма работа свършиха тези дни, като намериха време да си гласуват и новите заплати  :)
И да ги сравним с описаните заплати от преди година https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/2281207305520777/

Гледали сме този филм вече, изтърка се от 89та насам, но които не са го гледали може да им е интересно  :)
Ако Слави направи правителство, Бойко ще започне сериал във фейсбук. Той няма да спре да се оплаква. Хем казва на ГЕРБ да подкрепят всяко решение на новите партии, хем после във фейсбук ги анатемосва. Това трябва да е страничен ефект от ваксината.  ;D Ако някой е толкова вкопчен във властта, със сигурност има някаква скрита причина.

akruks

• Hero Member
« Отговор #131 -: Април 26, 2021, 04:27:19 am »
https://www.youtube.com/watch?v=WMnnmvd2UD4

Спомням си в 6-ти клас как ни разделяха по физическо- на едните надяваха червени ленти над белите тениски, а на другите зелени- да играем хандбал едни срещу други, иначе си бяхме един клас (отбор) :) Та тъй... да върви играта  :)

Хермес

• Sr. Member
« Отговор #132 -: Април 26, 2021, 06:44:22 am »
Този професор казва самата истина, винаги властта е била зависима от някакви скрити кръгове. От своя страна тези кръгове също са зависими от други над тях и т.н. Това важи за целия свят от началото на сътворението. Предполагам, че в дъното на всички задкулисия стоят извънземните, като създатели на човешката раса.  :D
Така стигаме до факта, че всеки зависи от някой друг. Тоест, няма свобода в този свят, ако не спрем да зависим. Но, от друга страна, този свят няма и смисъл, ако живеем заради тази зависимост. Аз до ден днешен търся отговор на въпроса какъв точно е смисълът на съществуването и кому е нужен. Но, аз се интересувам от фундамента, така, че другото е само следствие. Какво трябва да се постигне и защо? Ако религиите са измислени с целта на същата власт, тогава те лъжат. За мен остава само едно предположение, че ние съществуваме не за да сме зависими, а за да се освободим от тази зависимост. От всякаква зависимост с този свят. Пак стигам до съзнанието като основа на всичко. Ако освободим съзнанието си, ние сме свободни. Това са мои размисли, които са твърде различни, дори анти-политични.  ;D
Политиката е само театър, тоест илюзия. Но за зависимите от този театър, изглежда реалност.
Но аз по принцип не вярвам в този свят. Не мисля, че има смисъл. Съзнанието прави всичко.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #133 -: Април 26, 2021, 03:38:40 pm »
Хермес, ти си толкова силно зависим от мислите си във фактите , че няма как да надникнеш отвъд. Ти си непрекъснато тук, а пък не вярваш в този свят. Имаш ли Марс, Юпитер, АСЦ в огнен знак или терма, у 9 да е Слънце, Юпитер или Марс, или поне растяща Луна в дневна карта ?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #134 -: Април 26, 2021, 04:45:37 pm »
Неастрологичен коментар
Не знам дали да не съжалявам Слави. Искаше му се, вероятно, по-нисък изборен резултат, сега е в патова ситуация преди мата (като сме заговорили за шахматистки). Ниският резултат е удобен, стоиш в ъгъла на Парламента и продължаваш със скечовете. Сега обаче имаш твърде много мандати и от теб се иска отговори, същевременно мандатите  са твърде малко, за да поемеш отговорност, ако ти стиска.
Не знам дали да не съжалявам нас повече. Колкото Слави повече се дъни, толкова повече шортите се съвзема. Честно казано, освен ГЕРБ не виждам някой в Парламента да иска от сърце нови избори. Само те ще стегнат редиците и ще изскочат с подобрен резултат. Да не говорим, че ще върнат смешниците-патреоти вътре. Мая е аут. Слави е надолу. Христо не знам, сигурно той и ДПС ще си останат на удобните 10%. Като цяло лошо. Шортите не спира с пиара, Севда яко заработва имението.
Слави посочва интересни и изненадващи кандидатури дотук, шахматистката е по Уран, гръм от ясно небе. Одобрявам я, но връзките й с Божков не са достатъчно премерени от Слави, ако твърди, че е независим от него. Със сигурност след мишкуването, това е следващото петно пред избирателите му. Потенциална МП, която е твърде благодарна на Божков, защото той е повярвал в нея и е финансирал подготовката по трите й титли. Тя не може да бъде никога равнодушна към това.