Хермес и Озз,
Според мен пророчеството на Севрюкова е или силно интерпретирано, или е станал развален телефон от много преразказване.
Защо пък ЮЗ България? Кое е ЮЗ? На запад от Якоруда, Пиринска Македония?
Мисля, че продажбата е по-скоро идейна, отколкото действително да бъде отхапано парче земя.
Поглед към картата показва че при границите около Свиленград, далеч на изток от ЮЗ има едно врязано гръцко парче, което мисля, че е пазител на Кърджали, буфер срещу лоши намерения. Има примери за отдалечена земя от основната част на дадена държава, но това се се установило в едни други времена. Мисля, че тези, които не ни обичат, ни пазят, гърците няма да си дадат своето, ако е под заплаха, примерът е Кипър и островите, въоръжението им до зъби и инвестициите в армията. Това е една от причините Западът да си затваря очите за някои техни слабости, добре плащат за отбрана. Това е причина Ердоган там да внимава, нищо че другаде е оперен, не му се влиза в сблъсък с неясен край. Но да, ако все пак се стигне до физическо отделяне, ще настане клане, след което нищо няма да е същото, вярвам в това.
За русата жена, че и руска... Не знам, дори Председателката е твърде стара за пророчеството, а и не виждам такъв потенциал. Хващаме се като удавници за надеждата. На този етап няма на хоризонта жена с голям характер и харизма, дори чернокоса или стара. Но я чакаме.
Шахматистката е род 1979 и е русолява