Предварително моля за извинение, ако Ви засегна със следващото - Моята натална карта ли тълкувате?, защото не се съгласявам с написаното. Не припознавам себе си и то в сегашния момент. Не съм покорна, напротив опърничава съм, също така не страдам от чувство за малоценност. Не съм романтична. Да, важно е човекът до мен да е на моята емоционална вълна и връзката да е стабилна, противното на това били се нарекло връзка? Да, била съм прекалено всеотдайна за другия човек, и тази връзка ме научи - че непоискано добро не е добро. Емоциите и чувствата не са подтискани в мен, дори и с цената на конфликт, споделям мислите и усещанията си. Да, вкопчвала съм се в предишни връзки, но... точно поради тази причина се разведох - исках моята сбовода, исках моята независимост. В момента, този мъж, който е до мен ме прави ментално зависима и контролирана чрез вменяване на вина, страх какво ще каже, какво ще направи, всяка дума и действие което не му хареса е последвана от жестокост, но не във физическия смиъл. Той е доминантен.
"На война като на война". - Разведена съм, окончатело спряхме да живеем заедно от м. 12.2017, а разводът е 5 години преди това. Катализатор за края на съвместното съжителство, дори и след развод, е въпросният мъж, който е семеен. ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗВЕДЕ, НИКОГА, ако ще от любов да умре по мен. Но и аз няма и не искам да градя щастие върху чуждо нещастие, затова искам да си тръгна. За семейния му статус, разбрах няколко месеца след като връзката ни беше започнала и той случайно. Оттогава до ден днешен е моята епична борба за раздяла. Знам, че всеки заслужава щастие на тази земя - семеен или не, но ако знаех преди това, тази връзка НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА. Не знам на него какво му е, но моята душа гори в ада. И тук не става въпрос за мен като любовница (темата не искам да се измества) и търсене успокоителни/оправдателни думи, а за моето състояние и отношенията ни с този мъж, който прониква в същността, чрез манипулация наречена обич. Какво ще се случи с НАС, с него и с мен, дали ще има ли някога друг до мен, или ще се превърне в хронично прогресиращо разстройство, неконтролируемо от моята сила и желание.
Транзитът го приемам за руска рулетка - ще оцелея ли или "отвъдното" ще ме призове. Какво се случва по време на този тразит, какъв би бил резултатът, отминавайки? Това, да знам, е предупрещение за връхлитащото неизвестно. Относно психолога, за да търсиш помощ е необходима воля за живот и сила, при мен има само тъга, умора и безсилие. За мен самата си, искам да знам, какво предстои и затова се нуждая от вашата светлина, която да озари пътя.
връзката ви е плутонова,водещ е асп. тр.Плутон в т -каре към оста на ваимоотношенията Асц.-Дсц./предполагам при точен час,традус на асц./
точен става лятото 06/2022г. кулминация
всичко през което преминаваш/преживяваш е с цел трансформация,тотална,неприемането също е част от цялостната картина и само задълбочава страданията и болката,не физическата,променя живота из основи
"не искаш да разчистваш нищо в живота си"- тр.плутон носи промени доброволно или доброзорно,първото е осъзната промяна агирано от самият човек,а второто е принудително,продиктувано отвън чрез обкръжението ти или събитие,което те вкарва в ситуация ,с емоции като безсилие,безпомощност ,криза на личността,страх,фатални ситуации,принуда,трудности,конфликт с властимащи хора,важните промени настъпват след стрес и напрежение
при плутон всички обстоятелства са тежки и болезнени,темите са вината, огорчението,обсебването, желанието за контрол, злобата или отмъщението,манипулиране на тема честност, лоялност и доверие в брак,партньорства на к7
транзита е дълъг,действа подмолно,усеща се на около 5гр.преди точния асп.,натално Плутон везни в т-каре със светилата,у4,5 семейството и любовта,там е урокът за теб
1) Не съм покорна, напротив опърничава съм, също така не страдам от чувство за малоценност. Не съм романтична. Да, важно е човекът до мен да е на моята емоционална вълна и връзката да е стабилна, противното на това били се нарекло връзка?
2) Да, била съм прекалено всеотдайна за другия човек, и тази връзка ме научи - че непоискано добро не е добро. Емоциите и чувствата не са потискани в мен, дори и с цената на конфликт, споделям мислите и усещанията си. Да, вкопчвала съм се в предишни връзки, но...
3)точно поради тази причина се разведох - исках моята свобода, исках моята независимост. В момента, този мъж, който е до мен ме прави ментално зависима и контролирана чрез вменяване на вина, страх какво ще каже, какво ще направи, всяка дума и действие което не му хареса е последвана от жестокост, но не във физическия смисъл. Той е доминантен. Не съм го ограничавала, както не съм и бившия си съпруг.
Всичко написано отговаря за 1. АС в Овен, 2. Сатурн в 5-ти дом и 3. Уран в партньорския дом 7-ми
Та този непокорен и свободолюбив АС и Уран в 7ми трудно могат да задържат партньорства, колкото и Сатурн да внася стабилност в сърдечните дела. Марс/Венера със Сатурн за връх и Уран заформят напрегната конфигурация, тъй наречената Тау квадратура и всеки пък когато има транзит около 15-тия градус на Водолей, Тау-квадратурата се активира заедно с всички участници в нея, както и управляваните домове. В настоящия период транзитната Тау квадратура- Мерс Лъв, Сатурн Водолей и Уран в Телец са задействали споменатата Тау квадратура в твоя рожден хороскоп. И понеже предстои Уран по транзит да премине над твоя у-л на асцендента- Марс в 1-ви дом, то бъди предпазлива по отношение на инцидент с остри и метални предмети, с електричество, от травми и счупвания, най-вече през юли,август 2022 и април,май 2023г.
Иначе всяка връзка е съдбовна, дори мимолетният флирт е част от пътя
а как обича непокорните Плутон-целта му е да те научи на смирение.Плутон винаги нещо елиминира, отстранява ненужното, но преди това те връща към същото от преди време, изживяваш криза(та) и с онова, което е оцеляло правиш промяната-необратима.
Приеми всичко случващо се и премини през него без да се изгубиш,обвиняваш и страхуваш,защото главните букви в един от постовете ти показват това,след като премине транзита те очаква -ново начало - задължително, но следствие от външен натиск защото е квадратура
връзката е урок,а мъжът-учител,колкото по-добра ученичка си,толкова по-безболезнено ще премине
Плутон чрез въвличане във фатални обстоятелства, дори на пръв поглед безизходни ситуации, които за всеки човек може да са различни, но тези обстоятелства по един или друг начин сме ги преживявали в по-кратки транзити и ако не сме ги разбрали, при Плутоновите транзити вече няма начин да избегнем урока, невъзможно е да „избягаме от час”.Когато става въпрос за унищожаване на модели, структури и същности, които никога вече няма да са същите, това е сферата на Плутон
Не съм ви гледала хороскопите ,но виж твоята Нодалната ос,Плутон,Сатурн какви аспекти има с негови планети и обратното,там се крият отговорите защо сте се срещнали,а осъзнаването е началото на приемането
"Плутоновите сили - да подтиска другите, да бъде подтискан или да се бори срещу подтисничество.
Именно позицията на Марс в хороскопа ще покаже по какъв начин успяваме да се справим с плутоновите енергии в живота - дали чрез власт, потискане и мачкане волята на другите, дали чрез груба, безцеремонна арогантност и дебелокожие или чрез съзерцателност, отстраненост, безсилие или философски нихилизъм. В последния случай гневът и обидата, които системно се потискат и набутват в личното несъзнателно, могат да се превърнат и в най-големия ни враг и в един неочакван момент да изригнат със страшна сила или да предизвикат други, странични последици...
Марс в Телец реагира чрез
задържане -> запазване на статуквото -> контрол на ситуацията"