Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 223524 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7762
Re: Общи хорари
« Отговор #1350 -: Март 08, 2025, 02:36:06 pm »
Веско,да наемателя е по 7ми,но ти няма да отдаваш гаража,който е твоя собственост по документ,а мястото пред гаража,което вероятно е държавна собственост.Това вече е проблем.Ако земята е твоя,ок.Според мен е най-добре да пуснеш гаража под наем на твой съсед ,след предварително сключен договор и нотариално заверен.Така ще плащаш и данъци и няма да има проблем.
Ребека,той е Венера,но ретроградна и секстила няма да се осъществи.
И все пак Слънце и Венера са взаимна рецепция по екзалтация-някой приятел може да е в помощ.
« Последна редакция: Март 08, 2025, 02:40:55 pm от Сафо »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4606
« Отговор #1351 -: Март 08, 2025, 02:43:59 pm »
Наемателите са по 6 дом. Както и 6 дом се отнаса за места,отдавани под наем.
« Последна редакция: Март 08, 2025, 02:54:17 pm от Ребека »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6552
« Отговор #1352 -: Март 08, 2025, 06:55:27 pm »
Не знам, аз вече се разубедих и ще помисля да измисля оправдание да откажа, пък дано човека да не ми прави проблеми. И без това мразя да се занимавам с хора и ми е втръснало да се съобразявам с други. Дори не знам защо се навих.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1278
« Отговор #1353 -: Март 09, 2025, 04:55:47 am »
Ребека, струва ми се, че в реалността живееш в илюзии или имаш късмет да битуваш в розов балон, а във форумите малко следиш или не толкова отдавна, но да бъде! Толкова хубаво прозвуча, че чак ми харесва. И мен изпълни с оптимизъм и спокойствие.
Поради някаква извратена форумна синастрия имам добри чувства към Веско и някакси ми пука. Обаче дори кратко ревю назад е достатъчно, за да покаже и на него си, че...
И така.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1354 -: Март 09, 2025, 06:28:50 am »
Днес ще гледам да откажа на човека. И дано да не се опитват да ми правят мизерии след това. Ако пък, всичко ще бъде публично достояние в социалните мрежи, както е през последните години. И без това тези, които ме хейтиха, вече не смеят много, защото видяха, че всичко излиза на показ и така сами настройват другите срещу тях.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1355 -: Март 09, 2025, 06:30:05 am »
Ребека,Веско няма да отдава под наем кучето си,или слугите си,а собствеността си,която е по 4ти дом.Коя от планетите има интерес към Сатурн? ;)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1356 -: Март 09, 2025, 06:31:25 am »
Днес ще гледам да откажа на човека. И дано да не се опитват да ми правят мизерии след това. Ако пък, всичко ще бъде публично достояние в социалните мрежи, както е през последните години. И без това тези, които ме хейтиха, вече не смеят много, защото видяха, че всичко излиза на показ и така сами настройват другите срещу тях.
Мястото пред гаража твоя собственост ли е?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1357 -: Март 09, 2025, 08:02:36 am »
Става дума за това място пред гаража, което е заградено с ограда. Всеки от кооперацията има такова място пред гаража си, което не е част от тротоара. И да мога да го оттам, ще се оправдая, че съм се консултирал с юрист и ми е казал, че не мога и така. Достатъчно грижи си имам, за да си навирам таралеж в гащите.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1358 -: Март 09, 2025, 09:50:10 am »
 ;D ;D
Ребека, струва ми се, че в реалността живееш в илюзии или имаш късмет да битуваш в розов балон, а във форумите малко следиш или не толкова отдавна, но да бъде! Толкова хубаво прозвуча, че чак ми харесва. И мен изпълни с оптимизъм и спокойствие.
Поради някаква извратена форумна синастрия имам добри чувства към Веско и някакси ми пука. Обаче дори кратко ревю назад е достатъчно, за да покаже и на него си, че...
И така.
;D В балон съм, ало,ало, идея нямаш какъв е пухен. :D И във форума следя съвсем по малко,отскоро ,за разлика от теб .

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1359 -: Март 09, 2025, 09:54:15 am »
Ребека,Веско няма да отдава под наем кучето си,или слугите си,а собствеността си,която е по 4ти дом.Коя от планетите има интерес към Сатурн? ;)
Питаш за наемател-отговарям за наемател 6 дом.Както и по 6 места са отдавани под наем места. Останалото не го обсъждам.Ако в твоите книги пише друго за арендатор,аренда-ок,аз така съм чела,така знам.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1360 -: Март 09, 2025, 10:19:21 am »
Ребека,Веско няма да отдава под наем кучето си,или слугите си,а собствеността си,която е по 4ти дом.Коя от планетите има интерес към Сатурн? ;) Пак имитираш Рени с последното изречение? Недей! ;)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13878
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1361 -: Март 09, 2025, 03:02:33 pm »
Реших да дам гаража временно под наем, на човек, който не е от съседите, но повечето от тях са свикнали да паркират пред него, тъй като знаят, че нямам кола. Ще имам ли проблеми с тях и конфронтации? Като гледам сходящите квадрати на Луната, май да, Венера ретро и Меркурий ще стане скоро.
По тази карта не излиза да имаш проблеми със съседите, може да има проблем човека с парите и да се бави с наема. Но като цяло, би могъл да изкарваш пари от недвижимата си собственост – Венера е извършила тригон с Плутон У2 в 4д. и сега при ретро движението ще повтори и потрети тригона. А относно паркирането пред гаража, ако ще се ползва редовно, то сложете табела или стикер на видно място, ако не помогне това може да се постави скоба , която не позволява паркирането.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1362 -: Март 09, 2025, 07:49:39 pm »
Благодаря, Акрукс!
В крайна сметка, се отказах от сделката с човека и може би така ще е по-добре. Дано никой после не ми мрънка и не ме разпитва защо съм решил така.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2139
« Отговор #1363 -: Март 09, 2025, 08:07:24 pm »
Ей, не съм вярвала, че ще стигна до такъв въпрос.
Писах, че с моята колежка не сме в добри отношения. Чудех се как ще се отрази при нея съвпадът на тр. Плутон върху нат. Венера, ами отговорът е- жената успя да вземе ТЕЛК с голям процент и вече го раздава недосегаема. Както споменах, тя е на нож със всички, единствено държи шефа с нещо, та той я покровителства, проучила съм чрез познат лекар болничните ѝ и знам , че са фалшиви. Сега , понеже има зъб на всички и ТЕЛК я защитава от уволнение, почва купона.
Започна обвинения и лъжи по мой адрес в групата на родителите, аз, разбира се, не ѝ останах длъжна - има много нарушения при нея.
Вместо аз да се оплача като потърпевша, с цялата си наглост е отишла при шефа да се оплаче от мен. Няма да описвам какъв лют скандал стана, тя побесня като разбра, че имам ЕГН то ѝ и вече съм наясно с лъжливите диагнози .Шефът продължава да се прави на нищо неразбиращ и да ми вменява вина.
Въпросът ми е:
Ще успея ли да накарам тая маймуна да миряса и да спре с номерата?
Просто съм на ръба на нервите си с това чудо, което се е взело за велико, изпокарано е с всички, но продължава с наглостта и провокациите
« Последна редакция: Март 10, 2025, 03:03:58 am от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1278
« Отговор #1364 -: Март 09, 2025, 08:35:00 pm »
Не знам, Корея, много ти боде очите тази колежка - ти ретроградна при нея, нея високо си поставила. Може дяволът да не е толкова черен. Но залагам, че ще се поуспокоиш. Луна в Рак е свръхемоционална, но все пак аз броя у6 Нептун. И да не е Нептун, Юпитер в Близнаци също ти върши работа.
Мисля, че хорара добре описва въпроса ти и сигнификаторите на база описаното от теб и ще има затишие, поне на повърхността.