Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 271787 пъти)

iivvaa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 39
Re: Общи хорари
« Отговор #1410 -: Юни 09, 2025, 05:26:32 pm »
Здравейте, много ще съм благодарна, ако някой може да погледне..
Въпросът ми е "струва ли си да приемам новото предложение за работа?"
Предчуествието ми подсказва че вероятно ще ми бъде много трудно... Но нали понякога невинаги се случва така както го очакваме..
Благодаря за отделеното време!

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1333
« Отговор #1411 -: Юни 10, 2025, 08:54:38 am »
Мисля, че сама ще се откажеш да гледаш встрани за друга работа. Така или иначе сегашната е по-добре представена. За втората не са ти ясни параметрите, картината не е пълна, в неизвестност си, а истината може да не ти хареса. Каквото и конфликти в сегашната да са те накарали да се огледаш за друго, отминали са. А и сама знаеш, че сегашната работа ти е много важна.

iivvaa

• Newbie
  • *
« Отговор #1412 -: Юни 10, 2025, 09:43:37 am »
Благодаря! По майчинство съм в момента, детето ми ще тръгне на ясла наесен и съм много притесненяа как ще работя с с него от вкъщи когато е болно. Имам и друго дете на 6г. А офисът на новата фирма е на другия край на София... Настоящата ми работа е изцяло хоум офис, но заплатата е наполовина от новата

iivvaa

• Newbie
  • *
« Отговор #1413 -: Юни 10, 2025, 09:44:32 am »
Бивша колежка работи в новата фирма и тя ме препоръча..

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
« Отговор #1414 -: Юни 10, 2025, 10:03:35 am »
Хубаво е тези неща да ги разяснявате ,когато задавате въпроса,защото Луната в 1ви дом е без курс и орговорът по-принцип е НЕ.Но ,сега,когато сте написали,че сте по майчинство,нещата са по-ясни.Представена от Марс в 10д,който е упр и на работата.В 6ти дом е Венера,така,че вероятно по-високата заплата,ще победи трафика.Предложението разглеждам по Меркурий,ингресирал в Рак в квадрат Сатурн,оттам и колебанията.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1333
« Отговор #1415 -: Юни 10, 2025, 10:33:46 am »
И за да затвърдим групата на мамите, ако не знаете как ще работите вкъщи с болно дете, не е ясно изобщо как ще работите надалече, пак с болно дете вкъщи. А и поне на хартия, на старата работа имате все пак някаква закрила. Могат да ви махнат, но ще се изпотят да правят пируети. Ето и затова сегашната работа по огнен Марс е в по-добра позиция от ингресен воден Меркурий каре Сатурн и Нептун.
Въпреки майчинството и именно заради него в момента сте в трудово правоотношение с работодател, тоест имате работа, затова извеждам втората до производен дом. У1 и у6 е един общ Марс за мен. Парите са важни, баланса - още повече.
« Последна редакция: Юни 10, 2025, 10:37:31 am от Люба »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1416 -: Юни 10, 2025, 10:46:32 pm »
Здравейте, много ще съм благодарна, ако някой може да погледне..
Въпросът ми е "струва ли си да приемам новото предложение за работа?"
Предчуествието ми подсказва че вероятно ще ми бъде много трудно... Но нали понякога невинаги се случва така както го очакваме..
Благодаря за отделеното време!
Значи, това дали си струва да направиш нещо, зависи от твоите действия, а тук такова няма, защото Луната е без курс. Ние не можем да вземаме решения вместо теб.
Луната У9 (9д показва края на въпроси по 6д– е извършила квадрати с Плутон У1 и с Марс У1, У6 – имаш желание да приключиш с настоящата работа. Новата работа е представена от Меркурий У11, който е в сходящ хармоничен аспект с Венера, производен 2=ри от 11-ти, парите там ще са повече, но Меркурий няма връзка с У1, а Венера е в напрегнат аспект с Плутон У1, което показва, че няма да вземаш пари от нова работа и да се събереш с бившата с колежка/приятелка – Венера е също У7 .

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6562
« Отговор #1417 -: Юни 11, 2025, 11:57:08 pm »
X има ли намерение да открадне колелото ми? Имам някакви подозрения, дано да не са основателни.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1418 -: Юни 12, 2025, 01:42:17 pm »
X има ли намерение да открадне колелото ми? Имам някакви подозрения, дано да не са основателни.
няма такива намерения, но може да прекъсне общуването с теб

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6562
« Отговор #1419 -: Юни 12, 2025, 04:20:01 pm »
Добре, благодаря ти много, Акрукс!  :-*

iivvaa

• Newbie
  • *
« Отговор #1420 -: Юни 13, 2025, 01:28:40 am »
Хубаво е тези неща да ги разяснявате ,когато задавате въпроса,защото Луната в 1ви дом е без курс и орговорът по-принцип е НЕ.Но ,сега,когато сте написали,че сте по майчинство,нещата са по-ясни.Представена от Марс в 10д,който е упр и на работата.В 6ти дом е Венера,така,че вероятно по-високата заплата,ще победи трафика.Предложението разглеждам по Меркурий,ингресирал в Рак в квадрат Сатурн,оттам и колебанията.

Благодаря отново за отговорите, да, приех новото предложение за работа, оказахте се прав/а че високата заплата надделя. След два месеца ако нещо не се обърка започвам на новото място. Притесненията ми бяха повече за това дали няма да бъде свързано с много стрес покрай логистиката с децата... Но времето ще покаже. Благодаря още веднъж! Ще се опитам след време да дам обратна връзка! Понеже на 4-5 години сменявам работа и пиша тук, общо взето това което ми казвате се случва... Затова и си позволих пак да се допитам.
Бъдете здрави!