Ребека,мисля,че е жив,защото е представен от екзалтиран Юпитер в знак Рак.Сатурн на асц ,упр.на 11 и 12 домове,нещо ще излезе наяве.Преди около 6дни,6*е отстоянието на Сатурн от к7,нещо се е случило.Юпитер е в знак,в който Сатурн няма достойнства.Но пък Луната на к8 е в знак на екзалтация на Сатурн.Марс упр.на 8ми дом от 1ви е в разх.аспект тригон с Луната ,отново 6*.Луната при него е упр.на 5ти дом и е в 8ми.Понеже са активни 5ти/8ми домове,възможно е да става въпрос за пари,деца,удоволствия,хазарт.Спортът също е по 5ти дом.Това,което правят,като екстремно гмуркане,катерене и др.Меркурий ,упр.на негов 4ти дом и седми,скоро ще смени знак.Сатурн и той.
Според мен,Той е жив и е виновен за убийствата в хижата.Вероятната причина е свързана с дете.
Управителите на 5 и 6ти домове са в тригон.Луна и Слънце.По 6ти дом са кучетата.
Отстоянието на Слънцето от Марс също е 6*.Възможно е да указва палежа-огън.Но с цел да се прикрие нещо.Тези,които са с него са 2ма,да.Две планети при него-Сатурн и Нептун.Като едната е в Овен,може би е свързана със смъртта на 3-мата.
Венера в 5ти дом се радва,но с най-много достойнства е Юпитер.Вероятно,човекът е действал ,поттикван от морална гледна точка.