Здравейте, приятели.
Извинявам се,че само пиша,за да искам помощ,но се чувствам много отчаяна. Става дума за животно,не за мен!
Лекувам котка от котешки инфекциозен перитонит, това по принцип е смъртоносно заболяване,но вече има някои излекувани котки с експериментално лечение. Въпросното лечение се купува от Китай, струва майка си и баща си и се администрира доста дълго време - 84 дни инжекции подкожно.
Котката малко се подобри,но днес не ми се струва добре и доста често изпадам в отчаяние и не знам изобщо има ли смисъл това, което правя.
Котакът освен перитонит има и други диагнози и картинката е пълна.
Много е тежко и тъжно, защото искам котката да оздравее,а не виждам индикации как това ще стане, нещо ме кара да си мисля, че това което правя е безсмислено
Финансовата част също е изключително тежка. Просто да реша да спра ми се струва също много неправилно решение, защото означава да го оставя да умре.
Какво според вас казват звездите?
Котката ще оздравее ли?
Днес, 19:35, София.
Гледам котката, защото е животно, по 6-ти дом, а там стои Хирон, астероидът "болест". У6 е Марс в Риби с диспозитор на трон (Юпитер в Риби), но планетите се падат всъщност в 12-ти дом на животното, което ме плаши, защото това, доколкото знам, е "лош дом".
За капак и Луната в Козирог. Просто не знам. Наистина не знам.
Ако някой има опит в хорари за животни, ще съм безкрайно благодарна ако помогне.