Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 190795 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #180 -: Април 13, 2022, 10:06:47 am »
Сафо, нали, на 8 април, Юпитер изгря ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #181 -: Април 13, 2022, 11:27:17 am »
Да, не е изгрял, но има достойнства.
Ако избираме между двете планети, той е в по-добро положение.
Малефици не раняват нито Меркурий, нито Юпитер. Сатурн е в същия градус. Слънцето ще направи аспект с Юпитер след 4ед.време,полусекстил и секстил със Сатурн. То е упр. на 6/12 домове за противниците и е в 8 ми дом. Дали ще има развитие след около 4 седмици, месеца?!

Рени

• Hero Member
« Отговор #182 -: Април 13, 2022, 11:53:45 am »
Да, има повече достойнства, но ...иска, но не може. А, Юпитер е упр. к4, изходът на въпроса.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #183 -: Април 13, 2022, 01:37:57 pm »
Може ли да се каже, че тайните врагове имат най-голяма сила, като представени от Сатурн на трон във водолей. Но пък в дом на страдание, не могат да действат с пълна сила и въпреки наложените ограничителни мерки спрямо Русия, секстил с Меркурий, или точно поради тази причина, мирът е мираж. Като споменах Мир, след 20ед.време, Венера ще се съедини с Юпитер.
« Последна редакция: Април 13, 2022, 01:51:47 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #184 -: Април 13, 2022, 01:51:37 pm »
Сафо, това е хорарна карта, с конкретен въпрос. Разгледай силата на сигнификаторите, за това, за което питаш и Луната въпроса.  ;)
Цитат
  въпреки наложените ограничителни мерки спрямо Русия,
.
Това къде го пише в тази карта и как есвързано с въпроса ти ?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #185 -: Април 13, 2022, 01:55:44 pm »
Сатурн е във връзка с Меркурий. Сатурн ограничава, забавя. Има аспект и с Юпитер. Всъщност, образува се фигура, с връх Юпитер, а Меркурий и Сатурн в двата края. Диспозитор на луната е Меркурий, тя е без курс, но ще напусне знака след определено време.
Мда, въпросът е хорарен и ми се иска да намерим решението. Не аз лично, всеки, който се интересува от астрология.
Лилит е в съвпад с Луната.
Всичко започна при намаляваща Луна в стрелец и като общо прогнозите бяха за бързо приключване. Луната беше с Антарес.
« Последна редакция: Април 13, 2022, 02:09:15 pm от Сафо »

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #186 -: Април 21, 2022, 07:50:33 pm »
Здравейте, приятели.
Извинявам се,че само пиша,за да искам помощ,но се чувствам много отчаяна. Става дума за животно,не за мен!
Лекувам котка от котешки инфекциозен перитонит, това по принцип е смъртоносно заболяване,но вече има някои излекувани котки с експериментално лечение. Въпросното лечение се купува от Китай, струва майка си и баща си и се администрира доста дълго време - 84 дни инжекции подкожно.

Котката малко се подобри,но днес не ми се струва добре и доста често изпадам в отчаяние и не знам изобщо има ли смисъл това, което правя. :( Котакът освен перитонит има и други диагнози и картинката е пълна.
Много е тежко и тъжно, защото искам котката да оздравее,а не виждам индикации как това ще стане, нещо ме кара да си мисля, че това което правя е безсмислено
 Финансовата част също е изключително тежка. Просто да реша да спра ми се струва също много неправилно решение, защото означава да го оставя да умре.

Какво според вас казват звездите?

Котката ще оздравее ли?
Днес, 19:35, София.
Гледам котката, защото е животно, по 6-ти дом, а там стои Хирон, астероидът "болест". У6 е Марс в Риби с диспозитор на трон (Юпитер в Риби), но планетите се падат всъщност в 12-ти дом на животното, което ме плаши, защото това, доколкото знам, е "лош дом". :(  :'( За капак и Луната в Козирог. Просто не знам. Наистина не знам.
Ако някой има опит в хорари за животни, ще съм безкрайно благодарна ако помогне.

I deserve the best.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #187 -: Април 21, 2022, 09:49:58 pm »
Yeah, пишеш че има и други проблеми, какви са те?
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Yeah!

• Jr. Member
  • **
« Отговор #188 -: Април 21, 2022, 10:57:54 pm »
Има котешки ФИВ вирус, което е като ХИВ при хората. Според ветеринарите няма все още СПИН, а просто е носител на вируса. Но това ми е достатъчно притеснение, че имунната система не му е добра и не знам дали реагира добре на противовирусните лекарства, които му давам за основната диагноза (FIP - Feline Infectious Peritonitis). Черния дроб също не е много ок, поне според първоначалната Биохимия.

Благодаря много,че попита.
I deserve the best.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #189 -: Април 21, 2022, 11:03:41 pm »
На колко години е? И какви са симптомите му? Не съм ветеринар естесвено, но питам защото и моя котарак е зле и се оказаа че от години ветеринаря му е лекувал грешно. Друга ветеринарка, която от години не практикува ме съветваше правилно, но не я послушах и сега много съжалявам за което.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Рени

• Hero Member
« Отговор #190 -: Април 23, 2022, 09:52:36 am »
Yeah!, според мен, котката няма да оздравее- сигнификатор Марс в Риби, в 12 дом, не дава такава информация, но има възможност да я поддържаш жива. И Луната, И Марс са силни диспозитори, въпреки че, са в знаци,където нямат достойнства. Марс няма да направи съвпад с Юпитер в знака, така че, поне още месец, предполагам ще си ангажирана с котето и този период, би трябвало да покаже дали си струва, дали можеш да продължаваш. Луната има доста сходящи аспекти, значи предстои да се случват още неща.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
« Отговор #191 -: Април 23, 2022, 03:55:54 pm »
РЕНИ, много благодаря,че коментира. Това е големият ми страх. Че ако спра лекарствата, ще го загубя. Самият протокол е 84 дни, аз съм почти на Ден 30. Ако лекувах само перитонита, добре, но с тия допълнителни диагнози е някакъв ужас. Не ме оставя мрачното предчувствие, че в момента правя нещо безсмислено. Но да поживее още малко котката си е добре,все е нещо.
I deserve the best.

Рени

• Hero Member
« Отговор #192 -: Април 23, 2022, 09:00:15 pm »

Yeah!, трудни са тези моменти, много.  :-*

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #193 -: Април 26, 2022, 01:40:17 am »
Здравейте, приятели.
Извинявам се,че само пиша,за да искам помощ,но се чувствам много отчаяна. Става дума за животно,не за мен!
Лекувам котка от котешки инфекциозен перитонит, това по принцип е смъртоносно заболяване,но вече има някои излекувани котки с експериментално лечение. Въпросното лечение се купува от Китай, струва майка си и баща си и се администрира доста дълго време - 84 дни инжекции подкожно.

Котката малко се подобри,но днес не ми се струва добре и доста често изпадам в отчаяние и не знам изобщо има ли смисъл това, което правя. :( Котакът освен перитонит има и други диагнози и картинката е пълна.
Много е тежко и тъжно, защото искам котката да оздравее,а не виждам индикации как това ще стане, нещо ме кара да си мисля, че това което правя е безсмислено
 Финансовата част също е изключително тежка. Просто да реша да спра ми се струва също много неправилно решение, защото означава да го оставя да умре.

Какво според вас казват звездите?

Котката ще оздравее ли?
Гледам котката, защото е животно, по 6-ти дом, а там стои Хирон, астероидът "болест". У6 е Марс в Риби с диспозитор на трон (Юпитер в Риби), но планетите се падат всъщност в 12-ти дом на животното, което ме плаши, защото това, доколкото знам, е "лош дом". :(  :'( За капак и Луната в Козирог. Просто не знам. Наистина не знам.
Ако някой има опит в хорари за животни, ще съм безкрайно благодарна ако помогне.
Аз вярвам, че перитонитът ще бъде овладян. Но не го виждам и оздравяло.
« Последна редакция: Април 26, 2022, 01:52:07 am от Теодор »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #194 -: Април 26, 2022, 05:32:25 pm »
Котката ще оздравее ли?
Хирон е Лечителят, понякога лекува чрез болка, но лекува и котката ще оздравее.