Мога ли да се пробвам да си разчета горната карта (уж лесен въпрос дали ще се видим с даден човек), без да ме хокате да ми кажете права ли съм и да ме поправите? Нямам опит, опитвам се да науча някои основни неща и затова ще задавам и въпроси...
Значи У на асц е Плутон. У на другия човек е Венера. Гледаме 3д. Негов У е Сатурн?! Луната е в 3д на другия и е в опозиция с моя У Плутон. Тоест ако има виждане ще е нещо напрегнато.. (макар че е разходящ аспект, който дали ще даде виждане или изобщо не се гледа луната с моя У в случая?!) Сега тук да питам как се тълкува, че Плутон и Сатурн са ретро в 3д? Че ще се повтори Стара ситуация, ще се обсъжда нещо минало, което трябва да се доизясни? Също така как се тълкува, че луната си е в лъв, а Сатурн си е във водолей? Като добър знак ли?
Между нашите У няма аспект, но заради опозицията Луна-Плутон по-скоро може да се заключи, че ще има виждане, но няма да е приятно и пълноценно?
Също така това, че другия е в мой 8д какво ще рече - мои желания спрямо него или негови към мен?
Също и Уран е на дсц, той как участва в цялата ситуация, предполагам се гледа почти наравно с У на другия, демек Венера. В случая са в секстил..