Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 72579 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13326
Re: Общи хорари
« Отговор #690 -: Февруари 27, 2023, 11:40:38 pm »
Здравейте,

Случи се два пъти за една седмица да ми изчезнат малки суми служебни пари от касата, за които нямам обяснение. Въпроса е  Колежката ли, назована по име, взема от служебните пари Хорара не ми дава никакъв отговор, той всъщност е и с късен асцендент. Вие виждате ли нещо по него? Дано съмненията ми са напразни.
Благодаря!
аз пък мисля, че съмненията ти спрямо тази колежка са напразни, затова провери дали случайно не си объркала служебни и лични пари, да си плащала нещо/на някого и да си забравила да отбележиш/да го документираш
Само ти и назованата по име ли имате достъп до тази каса? Но моят отговор е, че назованата по име не е злоупотребила със служебни средства и е почтена.

Bodra

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 74
« Отговор #691 -: Февруари 28, 2023, 09:05:13 am »
Моля за помощ. Тази сутрин не намерих талона на колата. Много неприятна ситуация. Ще съм благодарна, ако някой има желание да разтълкува картата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #692 -: Февруари 28, 2023, 12:03:38 pm »
Моля за помощ. Тази сутрин не намерих талона на колата. Много неприятна ситуация. Ще съм благодарна, ако някой има желание да разтълкува картата.
А защо си сложила транзити за 13 януари 2023г? Объркваща е за гледане картата така...
Ще си намериш талона, провери някъде сред документи, свързани с чужбина, последно е бил в твоите ръце.

Bodra

• Jr. Member
  • **
« Отговор #693 -: Февруари 28, 2023, 02:13:17 pm »
Защото така съм се ошашкала, че изобщо не гледам... Извинявам се и благодаря. Ще дам обратна връзка скоро

Bodra

• Jr. Member
  • **
« Отговор #694 -: Февруари 28, 2023, 04:25:01 pm »
Значи, след като се успокоих и обмислих къде съм била и какво съм правила, обиколих местата, накоито съм била вчера - офиса, спортен център и магазин за дрехи. Талонът беше в магазинът за дрехи, продавачките го бяха прибрали при някакви книжа. Предполагам документи, свързани с ежедневната им работа. Така, че огромно благодаря на Akruks! Бъди здрава! Между другото, магазинът продава вносни дрехи. И да допълня, изхлузил се е от портфейла като съм вадила картата да плащам...
« Последна редакция: Февруари 28, 2023, 08:51:43 pm от Bodra »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2071
« Отговор #695 -: Март 03, 2023, 10:09:11 pm »
Ще пътуваме ли с Х до Гърция?
Заплюх си една кратка екскурзия, обаче има разминавания в инфото за нея.
Каро гледам картата, съм за отговор ДА.
И аз съм за Да.Ъглови планети-Венера и Марс.
Ще смените нещо-град,превозно средство-няма да е това,което е първоначално замислено.
Луната е сх.аспект Слънце,упр.на крайното развитие на въпроса.
Сафо и Теодор , оказахте се прави. По Великден сме на друго място в Гърция, отдавна мечтано от мен.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6975
« Отговор #696 -: Март 04, 2023, 05:47:11 pm »
Корея,благодаря за ОВ. :)

Магика

• Full Member
  • Публикации: 134
« Отговор #697 -: Март 13, 2023, 03:40:27 pm »
Дъщерята пита дали ще има повишение в работата.Тя си пита за себе си.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #698 -: Март 14, 2023, 07:02:32 am »
Магика,коя Луна да разглеждаме?Хорараната карта на коя от двете дати е построена?Ако е с Луна в стрелец,да.Последният аспект е тригон с Венера.Дъщеря ти е представена от Слънце в риби,в 8ми дом-интересува се от финансовата част на въпроса.Ще има бонус.

Магика

• Full Member
  • Публикации: 134
« Отговор #699 -: Март 14, 2023, 02:53:25 pm »
Благодаря!
Хорарната карта е от момента на задаване на въпроса вчера(часа в който пита).,идея нямам какъв е този 7.03
Това е картата,направих я на компютъра,но я снимах през телефона за да прикача по-лесно.
« Последна редакция: Март 14, 2023, 02:59:20 pm от Магика »

akruks

• Hero Member
« Отговор #700 -: Март 14, 2023, 04:20:48 pm »
Дъщерята пита дали ще има повишение в работата.Тя си пита за себе си.
Да, ще има повишение

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6467
« Отговор #701 -: Март 17, 2023, 06:59:08 am »
Реших все пак да задам въпроса дали ще ме мобилизират до края на годината и дали ще участвам в някакви военни действия? Прави ми впечатление точният квадрат между Марс и Меркурий в момента на задаване на въпроса.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #702 -: Март 17, 2023, 07:18:28 am »
Квадратът е отрицателен отговор по принцип.
Защо ще те мобилизират?Бивш военен ли си,или настоящ?
Ако те мобилизират,това означава,че всички мъже от 18 до 50/55 годишна възраст,ще бъдат мобилизирани.Кой политик, ще има неблагоразумието да го направи,кой има тази смелост?
Ти представяш ли си при такъв сценарии,какво ще настане?Това метежът в Румъния и публичният разстрел на Чаушеско ,ще е като лек водевил.
Нали всяка,или почти ,бг жена има син,мъж,любовник и т.н  ;)
Ще ви защитим Веско,споко .

akruks

• Hero Member
« Отговор #703 -: Март 17, 2023, 12:05:22 pm »
Реших все пак да задам въпроса дали ще ме мобилизират до края на годината и дали ще участвам в някакви военни действия? Прави ми впечатление точният квадрат между Марс и Меркурий в момента на задаване на въпроса.
ама той умрел бе  :D за Меркурий го казвам – в падение по знак, изгорял е и не на място в 12д.
Марс е квадрат и на Слънцето, и на Нептун, а с този риби стелиум в 12д. е добре да се погрижиш за душевното си здраве. Напълнил си главата с въображаеми образи, плод на конспиративни теории.
България е член на алианса, украинците не са, затова мобилизираха мъжете им, за да си защитават държавата. Мисли малко, преди да задаваш безпочвени въпроси.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6467
« Отговор #704 -: Март 17, 2023, 01:46:50 pm »
Благодаря ви много, Сафо и Акрукс! Румен Радев наскоро беше говорил за мобилизация, ако се наложи, така че не съм си измислил аз тези неща.