Въпросът е - ще успеем ли аз и половинката ми да се върнем да живеем в родния край и да имаме там работа, която ни устройва. В момента сме принудени да живеем на място, което не харесваме, само заради работата.
Цитат на: Лисана в Ноември 13, 2021, 03:52:16 pm Въпросът е - ще успеем ли аз и половинката ми да се върнем да живеем в родния край и да имаме там работа, която ни устройва. В момента сме принудени да живеем на място, което не харесваме, само заради работата. Да, сравнително скоро.
Цитат на: akruks в Ноември 14, 2021, 04:49:00 pmЦитат на: Лисана в Ноември 13, 2021, 03:52:16 pm Въпросът е - ще успеем ли аз и половинката ми да се върнем да живеем в родния край и да имаме там работа, която ни устройва. В момента сме принудени да живеем на място, което не харесваме, само заради работата. Да, сравнително скоро.Благодаря и на теб, akruks! Може ли, ако е удобно, да ми дадеш някакви насоки за пътя, по който стигна до отговора?
666, Х. е "скрит", Меркурий тези дни се скри. Явно Х. няма желание или има причина, да не се състои това виждане. Меркурий и Юпитер се виждат, но със сходящ квадрат, в падащи домове, разпада се идеята за среща, според мен.
Бил настинал, а пък аз мисля, че се оправдава, за да не се видим..