По прогресия Луната застана на к8, транзитният съвпад Слънце Меркурий е в тригон с Юпитер, опозиция на Юпитери (това, последното май не е ок) и аз съм подела операция по решаването на наследствен имотен въпрос в 30-годишна летаргия. Сатурн направи обиколката и е време, ако времето не е отминало.
Намерих си адвокат, мома, която се роди и израстна пред очите ми. Харесвам я и й се радвам, но онова, което ме гложди е, че говори, каквото искам да чуя - как правото е на моя страна и успехът е сигурен, силата е с мен, нещата ще се решат положително за мен.
Това е супер, ама чак пък толкова лесно ли да е!?
Всъщност въпросът е: К. честна ли е с мен?
И после естествените следващи: Ще помогне ли? Резултатът...
Но да, първият въпрос е въпросът.
Или ще ми препоръчате да се преориентирам?
Сафо и Ребека отново са моите "точни" съфорумци.
Не ни се получи с адвокатката, макар тя да проправи пътя, първенецът. В крайна сметка тя се покри, аз не съм я гонила, дори напротив, държах и държа да си получи заслуженото. Една от причините за това, допускам да са съседки отношения в миналото.
Аз ползвах трета помощ на друго доверено лице. След поредица от точните лунации напоследък, вчера се разделихме с имота, взехме цената, която искахме.
С роднините мина всичко изненадващо гладко и позитивно, дори в най-смелите мечти не съм се надявала на такъв добър тон и съгласие.
Точно на сатурновия възврат от смъртта на моя прабаба, чийто беше имотът, го продадохме всички заедно. В тези 30 год изключителни ползватели и разпоредители с него бяха роднините. В тази връзка дори не мога да повярвам, че сагата приключи, благоприятно за мен.