Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 263887 пъти)

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 265
Re: Общи хорари
« Отговор #1275 -: Ноември 28, 2024, 10:33:50 pm »
Ако го гледаме по 7ми дом би трябвало да дойде до 3-4 месеца .
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
« Отговор #1276 -: Ноември 29, 2024, 07:03:31 am »
Samuella,Ти,Луна в скорпион в 4ти дом,майсторът е представен от Сатурн в риби.Луната върви към тригон със Сатурн,но по-скоро като крайно равитие на въпросът-Не.Луната ъглова,но в знак на падение,Сатурн е в 3ти дом за Майст.Комуникация някаква ще има-тип пазарлък,но според мен неуспешен.Има опозиция по оста 1/7ми домове.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1301
« Отговор #1277 -: Ноември 29, 2024, 10:37:06 am »
Баламосва ви майстора. Вие ще го потърсите пак, но няма да се разберете.
Ако сте дали пари и нещо сте се разбрали формално, ще стане, ама бааааавно.
Доброволно няма да дойде, тръгна си вече по пътя Сатурн и продължава напред.
Ако не сте дали, го отпишете.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1278 -: Ноември 29, 2024, 02:43:57 pm »
От април месец 2024 г.един майстор започна външни стълби и го чакаме още да ги довърши.
Обещава, но го няма още.Затова реших да задам хорарен въпрос:
Ще дойде ли майстора да довърши стълбите?
Венера У4 (дома ти) е извършила хармоничен аспект със Сатурн У7 (назованият по име - майстора) и този разходящ аспект с 8* орбис показва, че е бил у вас преди 8 месеца. Луната У1 (питащата) е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У7 в 9д. (негов 3д.) – предстои ви комуникация, ще се чуете, а може би ще го видиш. Луната ще извърши пренос на светлина между Сатурн У1 за майстора и Венера У4 за теб чрез последователните хармонични аспекти, затова смятам, че ще дойде у вас да си довърши работата. При него 6д се управлява от ретрограден Меркурий, който е извършил нехармоничен аспект със Сатурн У1 – може би има здравословен проблем, което да му бави работата и обърква ежедневието. Ще си довърши работата като мине зимата, по мои сметки април-май догодина.
« Последна редакция: Ноември 29, 2024, 02:45:51 pm от akruks »

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #1279 -: Ноември 29, 2024, 08:58:24 pm »
Благодаря на всички които се включиха, Синухе, Сафо,Люба, Акрукс.
Ние не сме давали още пари.
Само ги започна и дотам.
Акрукс права си, че е бил доставъзпрепятстван, защото довърши едната къща и започна друга веднага, но беше обещал, че между двете къщи ще дойде.
Ще поживеем и ще видим, дано да дойде.
Благодаря на всички за отговорите и за вниманието!

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4633
« Отговор #1280 -: Декември 25, 2024, 09:49:07 pm »
И аз направих карта преди седмица, нямах време да пусна,но не я откривам. За съжаление усещането беше по-скоро негативно, нямаше за какво да се хвана ,че жива,по-скоро не. В твоята виждам ,че също нещата не са обнадеждаващи. Възможно е истината да не излезе скоро наяве и да влезе в графа безследно изчезнали.
Прочетох сега за това момиче Ивана от Дупница, че още е в неизвестност. Сетих се,че бяхме писали. И двете карти ми бяха тц..

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1281 -: Декември 26, 2024, 06:13:39 am »
Ребека,да..........няма никаква следа от момичето.Аз съм писала,че ще я намерят,но няма ъглови планети в картата,за да има действие/информация.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1282 -: Декември 27, 2024, 05:17:17 pm »
Въпросът е Къде е Ники, момчето с Даун, което е в неизвестност от 17 декември?
Видях, че Йорданка Игнатова е разглеждала същия въпрос преди това, в нейната карта момчето е по Сатурн и също в 9-ти дом. Тя е дала прогноза, че не е живо.
В моята карта е по Венера в 9д., като Венера също управлява 6д - домашния любимец, но кучето се прибра, а от момчето няма следа. В деня когато е изчезнал, бях сънувала странен сън, чудех се къде да скрия труп на мъж, главата беше отделно и доста голяма, а до нея каска като на моторист. Беше ми много шантаво през целия ден, чудех се какво ли означава съня ми, след като не бях гледала или чела крими, а вечерта по новините чух за момчето. В картата Луната У3 е извършила опозиция с Венера У1 , ретро Марс в 3д.– възможно ли е да е станал инцидент на пътя и някой да го е укрил? Предстои квадрат с Уран У10 – майката на момчето в негов 1д. - определено е загрижена за него, а последен аспект е тригон Слънце – бащата на момчето, неговия дом и фамилия. Луната У3 за него е също сестра му, тя може би знае нещо, което ще се разбере.

КАРТА

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1283 -: Декември 27, 2024, 05:33:51 pm »
Акрукс, не съм свикнала с този интерфейс,терсене ми е ,навик...Може да си права за инцидента,виж къде му еУ1-Алдебран-Антарес,мисля,че е допустим радиус ,градус и нещо. За съжаление го гледам,като дете по Меркурий, а той му е на к8. И тук нямам добри очаквания,но тъй като, Меркурий е още в ретро сянка, вярвам че скоро около 10-15 януари,ще има яснота за случилото се. У4 и съУ4-Меркурий и /Слънцето са на к8 и в 8ми дом. Венера е под обсада от малефици.Жалко.
« Последна редакция: Декември 27, 2024, 05:42:21 pm от Ребека »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1284 -: Декември 27, 2024, 05:55:13 pm »
Бека, момчето го гледам по 7д. като назован по име, а Алдеберан е на К2 за момчето, Антарес на негова К8
до последния аспект на Луната със Слънце има 12 градуса, ако приемем 12 дни, то до 31 дек. 1 януари трябва да се разбере

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1285 -: Декември 27, 2024, 06:09:46 pm »
Оф, да, Алдебран ена к2, обърква ме картата,но пък сега Антарес отиде на к8 с Меркурий,пак зле. Меркурий освен сигнификатор на децата му е втори съУ1 , така че си е в играта.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1286 -: Декември 27, 2024, 06:41:21 pm »
Асц е в антисия с негов ИЦ.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1287 -: Декември 29, 2024, 06:29:21 pm »
Асц е в антисия с негов ИЦ.
Сега прочетох в една фейбук група за търсене на изчезнали хора, че радиестезистът Ивелин Иванов е давал локации и жизнени показатели няколко дни поред, до 22-ри, но в сряда вечерта на 25 дек. е написал, че вече не улавя жизнени показатели.

Bodra

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 81
« Отговор #1288 -: Януари 03, 2025, 09:58:33 pm »
Кой е сигнификаторът за финансова проверка? Управителят на 8 или 9 дом?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1289 -: Януари 04, 2025, 07:16:24 pm »
Управителите на 8 и 10 домове,включва се и 2ри.