Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 223498 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6552
Re: Общи хорари
« Отговор #1320 -: Февруари 09, 2025, 06:21:02 pm »
Днес на Младежкия хълм две момчета (от ромски произход) тръгнаха да заплашват един приятел, въпреки че бяхме голяма група от хора, и стана така, че аз успях да снимам единия, обаче той видя и за подозря, въпреки че му казах, че не съм го снимал и че изтрих снимката после. Някой беше викнал полицията и Те отидоха да разпитват нападателите. Обаче понеже предишния ден ги били задържали и били в детски дом, защото са непълнолетни, и ги пуснаха, защото по закон нямало право да ги задържат повторно. Въпросът ми е Има ли опасност този който съм снимал или някой негов познат да ми направи нещо или пък да ми открадне нещо? Като гледам  между У1 и У7 имат сходящ квадрат , това значи, че ще има някаква конфронтация между нас ли? ??? И отделно Луната ще направи секстил с У7.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7762
« Отговор #1321 -: Февруари 09, 2025, 06:29:55 pm »
Веско,упр.на 7ми дом е Сатурн.Ти,Слънце,заточено във Водолей и съвпад с Меркурий ,упр.на 2ри дом.твоите притежания....така си ги гушнал и скрил,че никой нищо не може да ти вземе.Луната са твоите емоции и преживявания в сх.съвпад с Марс и сх.тригон със Сатурн-напрегнати отношения,подтиснатост,някоя настинка да си докараш,друго -не.
Но щом разглеждаш Уран ,като основен упр.той е в квадрат със Слънцето,което дава отрицателен отговор на въпроса ти.
« Последна редакция: Февруари 09, 2025, 06:33:07 pm от Сафо »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1322 -: Февруари 09, 2025, 07:20:09 pm »
 Благодаря ти, Сафо! Дано наистина да стане така, че и аз се стреснах много!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13878
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1323 -: Февруари 10, 2025, 06:37:33 pm »
Въпросът ми е Има ли опасност този който съм снимал или някой негов познат да ми направи нещо или пък да ми открадне нещо? Като гледам  между У1 и У7 имат сходящ квадрат , това значи, че ще има някаква конфронтация между нас ли? ??? И отделно Луната ще направи секстил с У7.
Да ти откраднат нещо не, но може да имаш сблъсък с тези, затова се постарай да не им се изпречваш на пътя, смени си маршрута на излетите, за да си спокоен.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1324 -: Февруари 11, 2025, 09:25:56 pm »
Въпросът ми е Има ли опасност този който съм снимал или някой негов познат да ми направи нещо или пък да ми открадне нещо? Като гледам  между У1 и У7 имат сходящ квадрат , това значи, че ще има някаква конфронтация между нас ли? ??? И отделно Луната ще направи секстил с У7.
Да ти откраднат нещо не, но може да имаш сблъсък с тези, затова се постарай да не им се изпречваш на пътя, смени си маршрута на излетите, за да си спокоен.
Благодаря, Акрукс!

efo

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1325 -: Февруари 14, 2025, 07:40:10 am »
Здравейте,
Моля, ако имате възможност кажете: "Как ще мине пътуването"
След 2 дни ми предстои пътуване. За пръв път ми се налага аз да шофирам извън страната, ще возя и хора, доста се притеснявам.

Благодаря Ви

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1326 -: Февруари 16, 2025, 07:25:25 am »
Ефо,пътуването ще мине в страх,скованост,вероятно разговори,музика,навигация може би ще ползваш,умора и напрежение.Но ти го знаеш това.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1327 -: Март 03, 2025, 06:05:45 am »
Кой ще спечели войната?Русия,или Украйна?
Тук си прочетох глупостите,които съм написала с 2та месеца,но ми направи впечатление,че предстоящото затъмнение аспектира Юпитер в картата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1328 -: Март 03, 2025, 08:12:27 pm »
Тук си прочетох глупостите,които съм написала с 2та месеца,но ми направи впечатление,че предстоящото затъмнение аспектира Юпитер в картата.
Защо да са глупости? Не сме уцелили тайминга, но то е от добрите намерения да приключи по-бързо този ад. И аз като теб съм гледала Украйна по Асцендент, а иначе някъде бях поместила карта с началото на руската инвазия, събитийната карта би трябвало да даде по-добра информация как ще се развият действията и кога ще приключат.
Кой ще спечели войната?Русия,или Украйна?
Победители няма в нито една война, защото и от двете страни има жертви, а и за русия това не е война, а специална военна операция, и който спомене думата при тях го застрашава 15г затвор.
Украйна вече е спечелила морално, на нейна страна са групи, организации и голяма част от човечеството, след като се разбра за жертвите на невинни хора, сред които и деца – Луната У11 е извършила хармоничен аспект с Меркурий У1, У10 в 8д.
Русия покрай газта ще прибави територии към федерацията , каквато беше и първоначалната цел на замислената отдавна "военна операция" , когато Путин обяви за независими републики Донецк и Луганс, с уговорката да влязат в руската федерация, или поне по някакъв начин ще има контрол и дивиденти от тези територии и залежите на природна газ  – Юпитер У4 за Украйна ще се съедини с Нептун У1 за Русия в неин 1д. Точната конюнкция е след градус, в кардинален дом, до месец ще се разбере, не вярвам да е година. Луната е без курс, реално нищо ново не предстои да се случи по въпроса.

zira

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #1329 -: Март 06, 2025, 03:11:16 pm »
За поправка на сгрешен нотариален акт на мой имот 4 дом ли да отчета в хорарната карта? Значи, ако е 4-ти дом Меркурий и Плутон са в секстил - да, Луната ще направи секстил с Меркурий - пак да. Правилно ли разсъждавам?

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #1330 -: Март 06, 2025, 03:48:15 pm »
Много съм притеснена заради тази поправка, затова  вчера направих и хорар с друг въпрос. Ще подпише ли Златка пълномощното? Тук кои домове трябва да се вземат под внимание? Мой 9-ти или неин? Моля за помощ с разчитането. Благодаря предварително на отзовали те се!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1331 -: Март 06, 2025, 05:23:11 pm »
За поправка на сгрешен нотариален акт на мой имот 4 дом ли да отчета в хорарната карта? Значи, ако е 4-ти дом Меркурий и Плутон са в секстил - да, Луната ще направи секстил с Меркурий - пак да. Правилно ли разсъждавам?
Марс е упр.на скорпион,основно той се разглежда.Понеже си представена от Меркурий в 8ми дом,който няма силата да действа,не е ъглов,но пък края на въпросът за имот е 4 от 4 дом,който е 7ми.Упр.на риби е Юпитер ,а той е в аспект с Меркурий.Луната е ъглова,високо ,на к10 ,диспозитор на Марс.Да ,ще се поправят нещата,след подаване на съответните документи и плащане на такси.
« Последна редакция: Март 06, 2025, 05:27:12 pm от Сафо »

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #1332 -: Март 06, 2025, 06:07:19 pm »
Много Благодаря за подробното описание. Точно от това имах нужда, защото сега се уча.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1333 -: Март 06, 2025, 06:40:19 pm »
Недвижим имот е по твой 4д., наследството по 8д., документите по 3-ти, съда, нотариус по 9д. АС е ранен, не си наясно с всички обстоятелства около въпроса, Луната в 1-ви градус – въпросът тепърва има да се развива , а нейният последен аспект е негативен, крайното развитие на въпроса няма да удовлетвори питащата

akruks

• Hero Member
« Отговор #1334 -: Март 06, 2025, 06:43:02 pm »
Много съм притеснена заради тази поправка, затова  вчера направих и хорар с друг въпрос. Ще подпише ли Златка пълномощното? Тук кои домове трябва да се вземат под внимание? Мой 9-ти или неин? Моля за помощ с разчитането. Благодаря предварително на отзовали те се!
Златка каква ти е на тебе, за да се уточни по кой дом е в хорара?