Ей, не съм вярвала, че ще стигна до такъв въпрос.
Писах, че с моята колежка не сме в добри отношения. Чудех се как ще се отрази при нея съвпадът на тр. Плутон върху нат. Венера, ами отговорът е- жената успя да вземе ТЕЛК с голям процент и вече го раздава недосегаема. Както споменах, тя е на нож със всички, единствено държи шефа с нещо, та той я покровителства, проучила съм чрез познат лекар болничните ѝ и знам , че са фалшиви. Сега , понеже има зъб на всички и ТЕЛК я защитава от уволнение, почва купона.
Започна обвинения и лъжи по мой адрес в групата на родителите, аз, разбира се, не ѝ останах длъжна - има много нарушения при нея.
Вместо аз да се оплача като потърпевша, с цялата си наглост е отишла при шефа да се оплаче от мен. Няма да описвам какъв лют скандал стана, тя побесня като разбра, че имам ЕГН то ѝ и вече съм наясно с лъжливите диагнози .Шефът продължава да се прави на нищо неразбиращ и да ми вменява вина.
Въпросът ми е:
Ще успея ли да накарам тая маймуна да миряса и да спре с номерата?
Просто съм на ръба на нервите си с това чудо, което се е взело за велико, изпокарано е с всички, но продължава с наглостта и провокациите